Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
angaraspor Blaze FC
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Yıldırım geeft een hoge lob. Taşdelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşdelen passt de bal zonder na te denken. Türkoğul bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Yıldırım passt de bal in één keer door. Aksu rent richting de bal. Teber met een sublieme pass. Ünal is nu in balbezit. Ünal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Evcimen speelt de bal door. Kurtar is nu in balbezit. Evcimen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ünal de bal. Ünal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
angaraspor - Blaze FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: angaraspor 60%, Blaze FC 40%.
angaraspor - Blaze FC 0:1

52e minuut.
Kurtar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Çim komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Evcimen rent richting de bal. Evcimen geeft een lange en hoge pass. Delikadir probeert de bal aan de voet te houden. Çim is nu in balbezit. Çim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Evcimen passt de bal met de wreef. Teber speelt de bal door. Klungelig pakt Süphanoğlu de bal. Çim rent richting de bal. Çim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hagi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kutsar komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kutsar geeft een lange en hoge pass. Çim rent richting de bal. Çim passt de bal in één keer door. Ünal rent richting de bal. Ünal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
İnönü kopt de bal weg. Taşdelen probeert de bal met de borst te controleren. Kutsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sütçüimam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sütçüimam haalt uit met een fantastische trap. Karamanlılar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: angaraspor 46%, Blaze FC 54%.
angaraspor - Blaze FC 0:1