Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demiral SK trabzonspor
ThefunAttack Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 19.6
very good Schieten weak
good Passen average
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Tấn Minh trapt de bal weg van het doel. Hart kopt de bal weg. Klungelig pakt Muşluoğlu de bal. Rattameister rent richting de bal. Rattameister schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Muşluoğlu passt de bal zonder na te denken. Edirneliler heeft problemen om de bal te vangen. Yedişik bereikt de bal nog maar net als eerste. Edirneliler verovert de bal door een tackle van achteren. Edirneliler geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Caçapava geeft de bal voor. Buitenspel voor Rattameister. Goede buitenspelval van de verdediging. Kahramanmaraş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sincik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sincik draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hart rent richting de bal. Hart met een sublieme pass. Blejan heeft problemen om de bal te vangen. Blejan speelt de bal door. Mersan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Edirneliler kopt de bal weg. Hart met een sublieme pass. Daar is Hasatçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blejan rent richting de bal. Blejan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Mersan rent richting de bal. Mersan geeft de bal voor. Rattameister is nu in balbezit. Rattameister schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - trabzonspor 1:0

37e minuut.
Sesveren rent richting de bal. Blejan verovert de bal door een tackle van achteren. Blejan passt de bal in één keer door. Skoufalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoufalis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rattameister is nu in balbezit. Rattameister geeft een lange en hoge pass. Hasatçı rent richting de bal. Mersan geeft een hoge lob. Rattameister maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - trabzonspor 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demiral SK 39%, trabzonspor 61%.
Demiral SK - trabzonspor 2:0

46e minuut.
Rattameister probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Açıkalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Skoufalis zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Skoufalis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Skoufalis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

47e minuut.
Küçükbiçmen verovert de bal door een tackle van achteren. Küçükbiçmen geeft een lange en hoge pass. Daar is Edirneliler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Açıkalan rent richting de bal. Açıkalan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Hart is nu in balbezit. Hart passt de bal in één keer door. Muşluoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Rattameister bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattameister schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Muşluoğlu speelt de bal door. Edirneliler heeft problemen om de bal te vangen. Edirneliler met een sublieme pass. Rattameister is nu in balbezit. Rattameister haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Hasatçı maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Edirneliler kopt de bal weg. Hart probeert naar een medespeler te passen. Blejan is nu in balbezit. Blejan draait met de bal, schiet en ... Bilgin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - trabzonspor 3:0

66e minuut.
Sieczka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hart is nu in balbezit. Hart passt de bal zonder na te denken. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan schiet op doel. Paal! Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - trabzonspor 4:0

71e minuut.
Edirneliler probeert naar een medespeler te passen. Hart rent richting de bal. Hart probeert naar een medespeler te passen. Blejan rent richting de bal. Blejan haalt uit met een fantastische trap. Bilgin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Sesveren rent richting de bal. Hart onderschept slim de pass. Hart passt de bal met de wreef. Rattameister bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattameister schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Edirneliler onderschept slim de pass. Edirneliler geeft een hoge lob. Kahramanmaraş controleert de bal met de borst. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kahramanmaraş neemt vlug de vrije trap. Edirneliler kopt de bal weg. Klungelig pakt Elazığlı de bal. Hart is nu in balbezit. Hart passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Elazığlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart probeert naar een medespeler te passen. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan schiet op doel. Bilgin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blejan is nu in balbezit. Blejan draait met de bal, schiet en ... Bilgin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - trabzonspor 5:0

81e minuut.
Mersan probeert naar een medespeler te passen. Hart rent richting de bal. Hart probeert naar een medespeler te passen. Rattameister rent richting de bal. Rattameister draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Bilgin met een harde bal richting middenveld. Edirneliler met een sublieme pass. Blejan is nu in balbezit. Blejan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hart verovert de bal door een tackle van achteren. Hart probeert naar een medespeler te passen. Blejan is nu in balbezit. Blejan haalt uit met een fantastische trap. Bilgin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - trabzonspor 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demiral SK 35%, trabzonspor 65%.
Demiral SK - trabzonspor 6:0