Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
angaraspor trabzonspor
Normal Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Sütçüimam geeft de bal voor. Yedişik heeft problemen om de bal te vangen. Sütçüimam verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Türkoğul neemt de hoekschop. Bilgin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kahramanmaraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşdelen onderschept slim de pass. Taşdelen schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Elazığlı passt de bal zonder na te denken. Açıkalan controleert de bal met de borst. İnönü is nu in balbezit. Açıkalan onderschept slim de pass. Sincik geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Yıldırım bereikt de bal nog maar net als eerste. Sincik onderschept slim de pass. Açıkalan is nu in balbezit. Sincik is nu in balbezit. Sincik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Satılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muşluoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Satılmaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yıldırım neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Hasatçı kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is İnönü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sincik is nu in balbezit. Sincik passt de bal zonder na te denken. Küçükbiçmen rent richting de bal. Küçükbiçmen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: angaraspor 33%, trabzonspor 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
angaraspor - trabzonspor 0:0

52e minuut.
Delikadir kopt de bal weg. Küçükbiçmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükbiçmen passt de bal zonder na te denken. Sesveren rent richting de bal. Sesveren schiet op doel. Özbakır bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: angaraspor 55%, trabzonspor 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
angaraspor - trabzonspor 0:0