Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trabzonspor angaraspor
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Yıldırım is nu in balbezit. Açıkalan is nu in balbezit. Açıkalan geeft een hoge lob. Sincik is nu in balbezit. Sincik haalt uit met een fantastische trap. Özbakır probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Aksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergani verovert de bal door een tackle van achteren. Ergani passt de bal met de wreef. Açıkalan is nu in balbezit. Açıkalan haalt uit met een fantastische trap. Özbakır kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Ispartalılar is nu in balbezit. Küçükbiçmen onderschept slim de pass. Küçükbiçmen passt de bal zonder na te denken. Sincik rent richting de bal. Sincik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hasatçı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Özak komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Ispartalılar verovert de bal door een tackle van achteren. Türkoğul is nu in balbezit. Elazığlı begaat een overtreding. Elazığlı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trabzonspor 53%, angaraspor 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
trabzonspor - angaraspor 0:0

46e minuut.
Açıkalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sütçüimam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sütçüimam passt de bal in één keer door. Taşdelen is nu in balbezit. Taşdelen haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bilgin bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Ergani kopt de bal weg. Sincik rent richting de bal. Aksu begaat een overtreding. Aksu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Yedişik is nu in balbezit. Sütçüimam verovert de bal door een tackle van achteren. Sütçüimam passt de bal zonder na te denken. Taşdelen is nu in balbezit. Taşdelen haalt uit met een fantastische trap. Bilgin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Özak onderschept slim de pass. İnönü rent richting de bal. İnönü passt de bal met de wreef. Taşdelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşdelen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trabzonspor - angaraspor 0:1

85e minuut.
Bilgin met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt İnönü de bal. İnönü probeert naar een medespeler te passen. Taşdelen rent richting de bal. Taşdelen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trabzonspor 56%, angaraspor 44%.
trabzonspor - angaraspor 0:1