Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Köprüspor Endospor F.C
4*4*2 Tactiek play off
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 41.8
excellent Schieten solid
excellent Passen adequate
good Verdedigen weak


4e minuut.
Keleş geeft een lange en hoge pass. Tokaz kopt de bal weg. Daar is Walczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Uneken maakt een snoekduik en kopt de bal. Pałasz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken is nu in balbezit. Uneken speelt de bal door. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... Pałasz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Sancaktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu speelt de bal door. Mystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mystek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Endospor F.C 0:1

19e minuut.
Tokaz is nu in balbezit. Tokaz geeft de bal voor. Uneken heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Pałasz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Klungelig pakt Kyriazis de bal. Walczyński geeft een hoge lob. Mystek rent richting de bal. Mystek haalt uit met een fantastische trap. Fulga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kırmızıbeyaz met de inworp. Huzar controleert de bal met de borst. Huzar geeft een lange en hoge pass. Mystek maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tokaz passt de bal in één keer door. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis passt de bal in één keer door. Uneken rent richting de bal. Uneken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tallevi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kırmızıbeyaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Arévalo passt de bal zonder na te denken. Tokaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaz geeft een hoge lob. Uneken krijgt zijn hoofd ertegen. Pałasz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Köprüspor - Endospor F.C 1:1

39e minuut.
Uneken heeft problemen om de bal te vangen. Walczyński rent richting de bal. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Fırıncı is nu in balbezit. Tokaz verovert de bal door een tackle van achteren. Tokaz passt de bal met de wreef. Daar is Kyriazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Pałasz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pałasz probeert naar een medespeler te passen. Tokaz met een sublieme pass. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprüspor 43%, Endospor F.C 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Köprüspor - Endospor F.C 1:1

53e minuut.
Moreira rent richting de bal. Moreira geeft een hoge lob. Jiagui speelt de bal door. Tokaz rent richting de bal. Tokaz geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Pałasz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Dalyan speelt de bal door. Arévalo rent richting de bal. Arévalo passt de bal in één keer door. Uneken rent richting de bal. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Huzar kopt de bal weg. Walczyński geeft de bal voor. Sancaktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu haalt uit met een fantastische trap. Fulga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Endospor F.C 1:2

65e minuut.
Niewczas rent richting de bal. Niewczas passt de bal zonder na te denken. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Pałasz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Köprüspor - Endospor F.C 2:2

67e minuut.
Yakışan is nu in balbezit. Yakışan geeft de bal voor. Kanatçı heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Arévalo is nu in balbezit. Arévalo geeft een hoge lob. Daar is Kyriazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis schiet op doel. Pałasz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Endospor F.C 3:2

72e minuut.
Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Keleş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uneken raakt geblesseerd tijdens het duel. Niewczas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Uneken maakt een snoekduik en kopt de bal. Pałasz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kyriazis verovert de bal door een tackle van achteren. Kyriazis geeft een lange en hoge pass. Uneken is nu in balbezit. Uneken haalt uit met een fantastische trap. Pałasz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Endospor F.C 4:2

76e minuut.
Tokaz is nu in balbezit. Tokaz passt de bal zonder na te denken. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... Pałasz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Tokaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaz geeft de bal voor. Daar is Uneken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Keleş kopt de bal weg. Jiagui is nu in balbezit. Jiagui passt de bal in één keer door. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pałasz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprüspor 28%, Endospor F.C 72%.
Köprüspor - Endospor F.C 4:2