Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çirkefspor EvkurYeniMalatyaSpor44
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 26.9
unsatisfactory Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Stanboglis is nu in balbezit. Bayülgen probeert naar een medespeler te passen. Tatlışurup rent richting de bal. Stanboglis onderschept slim de pass. Stanboglis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Çimdik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bahçevan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çimdik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - EvkurYeniMalatyaSpor44 0:1

12e minuut.
Stanboglis rent richting de bal. Tatlışurup verovert de bal door een tackle van achteren. Tatlışurup probeert naar een medespeler te passen. Köybaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Köybaşı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alemdaroğlu trapt de bal weg van het doel. Bayülgen met een sublieme pass. Mohns bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohns haalt uit met een fantastische trap. Çimdik bokst de bal weg.

19e minuut.
Horvat rent richting de bal. Horvat met een sublieme pass. Mohns rent richting de bal. Mohns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - EvkurYeniMalatyaSpor44 0:2

20e minuut.
Vahap probeert naar een medespeler te passen. Köybaşı heeft problemen om de bal te vangen. Stanboglis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Stanboglis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stanboglis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Yeşil met de inworp. Zincirkoparan rent richting de bal. Zincirkoparan geeft een lange en hoge pass. Mohns rent richting de bal. Mohns schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Zincirkoparan de bal. Tatlışurup onderschept slim de pass. Tatlışurup met een sublieme pass. Mohns rent richting de bal. Mohns haalt uit met een fantastische trap. Çimdik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - EvkurYeniMalatyaSpor44 0:3

30e minuut.
Bayülgen rent richting de bal. Bayülgen passt de bal in één keer door. Vahap rent richting de bal. Köybaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Köybaşı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tatlışurup is nu in balbezit. Avogari verovert de bal door een tackle van achteren. Avogari met een sublieme pass. Mohns bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - EvkurYeniMalatyaSpor44 0:4

36e minuut.
Osmaniyeli speelt de bal door. Sevgi rent richting de bal. Sevgi met een sublieme pass. Köybaşı rent richting de bal. Köybaşı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vahap rent richting de bal. Vahap met een sublieme pass. Kobalak rent richting de bal. Köybaşı verovert de bal door een tackle van achteren. Köybaşı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari geeft een lange en hoge pass. Mohns rent richting de bal. Mohns draait met de bal, schiet en ... Çimdik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - EvkurYeniMalatyaSpor44 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çirkefspor 55%, EvkurYeniMalatyaSpor44 45%.
Çirkefspor - EvkurYeniMalatyaSpor44 0:5

46e minuut.
Tatlışurup met een sublieme pass. Sevgi is nu in balbezit. Sevgi geeft een lange en hoge pass. Köybaşı rent richting de bal. Köybaşı haalt uit met een fantastische trap. İlhanlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Klungelig pakt Demirkan de bal. Demirkan passt de bal in één keer door. Daar is Halkalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yardımeli onderschept slim de pass. Horvat geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Horvat is nu in balbezit. Horvat probeert naar een medespeler te passen. Yutkun speelt de bal door. Horvat is nu in balbezit. Horvat geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mohns bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohns schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - EvkurYeniMalatyaSpor44 0:6

76e minuut.
Tatlışurup passt de bal in één keer door. Yeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi speelt de bal door. Köybaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Köybaşı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çirkefspor 42%, EvkurYeniMalatyaSpor44 58%.
Çirkefspor - EvkurYeniMalatyaSpor44 0:6