Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çirkefspor Köprüspor
Normal Tactiek 4*4*2
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 51.9
waardeloos Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Köybaşı is nu in balbezit. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahap is nu in balbezit. Vahap haalt uit met een fantastische trap. Tallevi kopt de bal weg. Fulga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Çimdik trapt de bal weg. Vahap rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dalyan. Dalyan krijgt een gele kaart. Vahap is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bayülgen met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Köybaşı de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Fulga trapt de bal weg van het doel. Uneken kopt de bal weg. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Bayülgen rent richting de bal. Tokaz rent richting de bal. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... Tatlışurup probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - Köprüspor 0:1

10e minuut.
Tatlışurup bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo speelt de bal door. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Çimdik met een harde bal richting middenveld. Arévalo kopt de bal weg. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - Köprüspor 0:2

16e minuut.
Yakışan onderschept slim de pass. Bayülgen speelt de bal door. Yakışan geeft een hoge lob. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis schiet op doel. Çimdik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tokaz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Uneken krijgt zijn hoofd ertegen. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Çimdik bokst de bal weg. Bahçevan probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - Köprüspor 0:3

18e minuut.
Tokaz speelt de bal door. Uneken is nu in balbezit. Bayülgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken verovert de bal door een tackle van achteren. Uneken draait met de bal, schiet en ... Çimdik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Bayülgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo passt de bal in één keer door. Uneken rent richting de bal. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - Köprüspor 0:4

26e minuut.
Dalyan geeft de bal voor. Uneken kopt de bal weg. Klungelig pakt Tuncelilioğlu de bal. Kyriazis verovert de bal door een tackle van achteren. Kyriazis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Vahap rent richting de bal. Niewczas verovert de bal door een tackle van achteren. Niewczas geeft de bal voor. Uneken heeft problemen om de bal te vangen. Uneken draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - Köprüspor 0:5

30e minuut.
Daar is Köybaşı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis is nu in balbezit. Tatlışurup schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kyriazis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jiagui zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Yakışan verovert de bal door een tackle van achteren. Yakışan geeft een lange en hoge pass. Uneken rent richting de bal. Uneken schiet op doel. Çimdik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - Köprüspor 0:6

40e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Arévalo geeft een lange en hoge pass. Kyriazis heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis schiet op doel. Çimdik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - Köprüspor 0:7

41e minuut.
Kyriazis is nu in balbezit. Bayülgen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kyriazis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niewczas met een snel genomen vrije trap. Uneken krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Tokaz is nu in balbezit. Tokaz met een sublieme pass. Kyriazis probeert naar een medespeler te passen. Uneken rent richting de bal. Uneken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - Köprüspor 0:8

45e minuut.
Jiagui met de inworp. Tokaz speelt de bal door. Kyriazis met een sublieme pass. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çirkefspor 76%, Köprüspor 24%.
Çirkefspor - Köprüspor 0:8

48e minuut.
Arévalo passt de bal met de wreef. Uneken rent richting de bal. Uneken geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kyriazis de bal. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dalyan zal de hoekschop nemen. Arévalo geeft een lange en hoge pass. Çimdik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - Köprüspor 0:9

49e minuut.
Uneken verovert de bal door een tackle van achteren. Uneken passt de bal zonder na te denken. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis schiet op doel. Çimdik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - Köprüspor 0:10

53e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Arévalo passt de bal in één keer door. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... Çimdik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - Köprüspor 0:11

55e minuut.
Daar is Tatlışurup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis geeft een hoge lob. Bahçevan heeft problemen om de bal te vangen. Çimdik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - Köprüspor 0:12

56e minuut.
Inworp. Tokaz met de inworp. Arévalo geeft de bal voor. Uneken rent richting de bal. Uneken schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Çimdik trapt de bal weg. Arévalo kopt de bal weg. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... Çimdik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - Köprüspor 0:13

68e minuut.
Bayülgen geeft een lange en hoge pass. Váncza geeft een hoge lob. Demirkan kopt de bal weg. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis schiet op doel. Çimdik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Demirkan rent richting de bal. Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirkan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Demirkan krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Dalyan is nu in balbezit. Dalyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Osmaniyeli de bal. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Çimdik probeert naar een medespeler te passen. Niewczas kopt de bal weg. Uneken controleert de bal met de borst. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalyan passt de bal in één keer door. Arévalo speelt de bal door. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - Köprüspor 0:14

78e minuut.
Bahçevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçevan geeft de bal voor. Váncza geeft een lange en hoge pass. Uneken is nu in balbezit. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Demirkan is nu in balbezit. Uneken verovert de bal door een tackle van achteren. Uneken passt de bal in één keer door. Arévalo geeft een hoge lob. Kyriazis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Tatlışurup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis passt de bal met de wreef. Daar is Uneken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uneken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Arévalo met een sublieme pass. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis speelt de bal door. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Arévalo speelt de bal door. Uneken heeft problemen om de bal te vangen. Uneken passt de bal zonder na te denken. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çirkefspor 85%, Köprüspor 15%.
Çirkefspor - Köprüspor 0:14