Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurtköy Rangers FC Hisarüstü SK
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 22.2
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Özyeğin de bal. Büyükerman is nu in balbezit. Özyeğin maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Özyeğin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Özyeğin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Timsahlar met de inworp. Demirezen is nu in balbezit. Demirezen probeert naar een medespeler te passen. Özkemal rent richting de bal. Özkemal schiet op doel. Sayın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Maltepeli is nu in balbezit. Timsahlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal verovert de bal door een tackle van achteren. Özkemal haalt uit met een fantastische trap. Sayın bokst de bal weg.

28e minuut.
Bıkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükerman rent richting de bal. Met opzet legt Bıkmaz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bıkmaz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Büyükerman moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Büyükerman kan niet meer verder spelen. Kutlusoy komt het veld opgelopen. Derman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valioğlu komt het veld opgelopen. Güreş met een snel genomen vrije trap. Tekeoğlu bokst de bal weg. Yaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtköy Rangers FC - Hisarüstü SK 0:1

31e minuut.
Valioğlu geeft de bal voor. Boğatay probeert naar een medespeler te passen. Yemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal rent richting de bal. Özkemal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Yazıhan rent richting de bal. Cicimen rent richting de bal. Yazıhan onderschept slim de pass. Valioğlu geeft de bal voor. Uralsoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yaka rent richting de bal. Yaka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtköy Rangers FC - Hisarüstü SK 0:2

41e minuut.
Kutlusoy rent richting de bal. Kutlusoy geeft een lange en hoge pass. Timsahlar heeft problemen om de bal te vangen. Yaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurtköy Rangers FC 60%, Hisarüstü SK 40%.
Kurtköy Rangers FC - Hisarüstü SK 0:2

62e minuut.
Emiralmaz speelt de bal door. Hınzır rent richting de bal. Hınzır passt de bal zonder na te denken. Kutlusoy rent richting de bal. Kutlusoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Güreş speelt de bal door. Klungelig pakt Kutlusoy de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Timsahlar. Timsahlar krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Valioğlu geeft de bal voor. Emiralmaz kopt de bal weg. Kutlusoy rent richting de bal. Yaka is nu in balbezit. Yaka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtköy Rangers FC - Hisarüstü SK 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurtköy Rangers FC 75%, Hisarüstü SK 25%.
Kurtköy Rangers FC - Hisarüstü SK 0:3