Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KafkasSpor Real maden
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


22e minuut.
Giray met een sublieme pass. Neyzen rent richting de bal. Neyzen passt de bal met de wreef. Tabu is nu in balbezit. Tabu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Üzmez geeft een hoge lob. Uçmaz rent richting de bal. Cüreklibatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Uçmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Uçmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Günay verovert de bal door een tackle van achteren. Demirbüker is nu in balbezit. Demirbüker passt de bal in één keer door. Tabu is nu in balbezit. Tabu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Bilginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Giray verovert de bal door een tackle van achteren. Giray speelt de bal door. Klungelig pakt Uçmaz de bal. Uçmaz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Giray probeert de bal aan de voet te houden. Cüreklibatur is nu in balbezit. Cüreklibatur passt de bal in één keer door. Tabu is nu in balbezit. Tabu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KafkasSpor - Real maden 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KafkasSpor 51%, Real maden 49%.
KafkasSpor - Real maden 0:1

76e minuut.
Akat geeft de bal voor. Bilginer is nu in balbezit. Erdemir is nu in balbezit. Erdemir geeft een lange en hoge pass. Günay kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KafkasSpor 47%, Real maden 53%.
KafkasSpor - Real maden 0:1