Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azamut georgia FC Tots
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Kavuran bereikt de bal nog maar net als eerste. Satmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavuran verovert de bal door een tackle van achteren. Uzakatan is nu in balbezit. Uzakatan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Satmaz rent richting de bal. Kavuran verovert de bal door een tackle van achteren. Kavuran met een sublieme pass. Uzakatan is nu in balbezit. Uzakatan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azamut georgia - FC Tots 0:1

19e minuut.
Uzakatan is nu in balbezit. Tikel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uzakatan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kavuran legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Enginer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azamut georgia - FC Tots 0:2

25e minuut.
Sözerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Topsuz onderschept slim de pass. Topsuz passt de bal zonder na te denken. Kavuran is nu in balbezit. Kavuran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Azamut georgia - FC Tots 0:3

31e minuut.
Satmaz rent richting de bal. Satmaz speelt de bal door. Erbakır rent richting de bal. Erbakır draait met de bal, schiet en ... Ardahan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Azamut georgia - FC Tots 1:3

33e minuut.
Uzakatan rent richting de bal. Elbüken rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okumuş. Okumuş krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Topsuz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sözerdem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elbüken is nu in balbezit. Elbüken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Alaşan passt de bal met de wreef. Altuğra rent richting de bal. Kavuran onderschept slim de pass. Kavuran draait met de bal, schiet en ... Enginer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azamut georgia - FC Tots 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azamut georgia 63%, FC Tots 37%.
Azamut georgia - FC Tots 1:4

49e minuut.
Bağcı met een sublieme pass. Sözerdem rent richting de bal. Topsuz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sözerdem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sözerdem zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Erzurumlular met een snelle inworp. Kırıkkaleliler kan de bal niet met de borst controleren. Kavuran verovert de bal door een tackle van achteren. Kavuran haalt uit met een fantastische trap. Uzakatan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Azamut georgia - FC Tots 1:5

73e minuut.
Uzakatan passt de bal in één keer door. Satmaz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okumuş. Okumuş krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Erzurumlular probeert naar een medespeler te passen. Kavuran rent richting de bal. Kavuran passt de bal in één keer door. Uzakatan rent richting de bal. Uzakatan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Azamut georgia - FC Tots 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azamut georgia 70%, FC Tots 30%.
Azamut georgia - FC Tots 1:6