Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yenipazar FC GalaV2
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Gündüzer is nu in balbezit. Hacıekrem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gündüzer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nizamoğlu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Daar is İtici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darende probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Peynirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaosmanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karaosmanoğlu passt de bal zonder na te denken. Gündüzer rent richting de bal. Gündüzer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Alatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköprü onderschept slim de pass. Klungelig pakt Akköprü de bal. Uşaklılar is nu in balbezit. Uşaklılar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenipazar FC - GalaV2 1:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Devrim met de inworp. Akköprü heeft problemen om de bal te vangen. Akköprü geeft een lange en hoge pass. Burulmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenipazar FC - GalaV2 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yenipazar FC 56%, GalaV2 44%.
Yenipazar FC - GalaV2 2:0

49e minuut.
Alatlı onderschept slim de pass. Akköprü onderschept slim de pass. Boğazlı rent richting de bal. Akköprü onderschept slim de pass. Akköprü draait met de bal, schiet en ... Burulmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Uzal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akköprü rent richting de bal. Akköprü draait met de bal, schiet en ... Burulmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pekşeker geeft de bal voor. Inworp. Güngösteren met een snelle inworp. Anadolu is nu in balbezit. Anadolu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Boğazlı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uşaklılar. Boğazlı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nizamoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gündüzer rent richting de bal. Gündüzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Anadolu heeft problemen om de bal te vangen. Pekşeker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anadolu begaat een overtreding. Anadolu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yenipazar FC 48%, GalaV2 52%.
Yenipazar FC - GalaV2 2:0