Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GalaV2 Azamut georgia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Anadolu rent richting de bal. Anadolu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tikel de bal. Gündüzer rent richting de bal. Gündüzer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Babaoğlu onderschept slim de pass. Babaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Babaoğlu met een sublieme pass. Erbakır rent richting de bal. Erbakır haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Alatlı de bal. Sözerdem onderschept slim de pass. Karamanlıoğlu begaat een overtreding. Sözerdem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sözerdem zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Satmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Satmaz met een sublieme pass. Elbüken bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbüken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GalaV2 - Azamut georgia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GalaV2 58%, Azamut georgia 42%.
GalaV2 - Azamut georgia 0:1

73e minuut.
Karaosmanoğlu is nu in balbezit. Karaosmanoğlu geeft een hoge lob. Gündüzer rent richting de bal. Gündüzer haalt uit met een fantastische trap. Enginer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Karaosmanoğlu met een sublieme pass. Gündüzer heeft problemen om de bal te vangen. Gündüzer passt de bal in één keer door. Anadolu is nu in balbezit. Anadolu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Anadolu speelt de bal door. Karamanlıoğlu rent richting de bal. Kırıkkaleliler begaat een overtreding. Kırıkkaleliler krijgt een gele kaart. Karamanlıoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karamanlıoğlu komt bij de bal en schiet. Enginer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GalaV2 35%, Azamut georgia 65%.
GalaV2 - Azamut georgia 0:1