Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tots Yenipazar FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Alaşan geeft een lange en hoge pass. Uzakatan kopt de bal weg. Kavuran bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavuran schiet op doel. Darende maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tots - Yenipazar FC 1:0

25e minuut.
Kavuran probeert naar een medespeler te passen. Tundura bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundura speelt de bal door. Uzakatan rent richting de bal. Uzakatan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sandıkçıoğlu speelt de bal door. İtici is nu in balbezit. Uzakatan rent richting de bal. Uzakatan schiet op doel. Zıbar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tots - Yenipazar FC 2:0

30e minuut.
Klungelig pakt Tunç de bal. Tunç geeft de bal voor. Sefer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peynirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Peynirci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sefer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peynirci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akköprü is nu in balbezit. Akköprü draait met de bal, schiet en ... Telci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tots 44%, Yenipazar FC 56%.
FC Tots - Yenipazar FC 2:0

72e minuut.
Tunç met de inworp. Daar is Devrim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaşan is nu in balbezit. Devrim onderschept slim de pass. Akköprü geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ardahan geeft een hoge lob. Inworp. Devrim met de inworp. Akköprü heeft problemen om de bal te vangen. Akköprü geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
İtici geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akdağ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kavuran de bal. Kavuran schiet op doel. Darende probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tots - Yenipazar FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tots 50%, Yenipazar FC 50%.
FC Tots - Yenipazar FC 3:0