Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real maden Köprüspor
Normal Tactiek 4*4*2
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 47.8
weak Schieten excellent
poor Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Cüreklibatur is nu in balbezit. Kyriazis onderschept slim de pass. Kyriazis passt de bal met de wreef. Uneken is nu in balbezit. Uneken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real maden - Köprüspor 0:1

6e minuut.
Tokaz probeert naar een medespeler te passen. Uneken rent richting de bal. Uneken passt de bal in één keer door. Daar is Kyriazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Dalyan rent richting de bal. Derince is nu in balbezit. Dalyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dalyan geeft de bal voor. Uneken krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Cüreklibatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis onderschept slim de pass. Gelgit rent richting de bal. Kyriazis onderschept slim de pass. Kyriazis schiet op doel. Yurtoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real maden - Köprüspor 0:2

12e minuut.
Váncza bereikt de bal nog maar net als eerste. Váncza passt de bal zonder na te denken. Tokaz probeert naar een medespeler te passen. Uneken is nu in balbezit. Uneken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ebetürk geeft de bal voor. Yakışan rent richting de bal. Dalyan is nu in balbezit. Dalyan geeft een lange en hoge pass. Arévalo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Inworp. Dalyan met een snelle inworp. Derince speelt de bal door. Yakışan geeft een hoge lob. Kyriazis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bilginer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tokaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ebetürk passt de bal zonder na te denken. Akat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken haalt uit met een fantastische trap. Ebetürk probeert de bal aan de voet te houden. Yurtoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real maden - Köprüspor 0:3

23e minuut.
Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dalyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derince tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Derince krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Arévalo speelt de bal door. Dalyan geeft een hoge lob. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Yurtoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Tokaz verovert de bal door een tackle van achteren. Tokaz speelt de bal door. Uneken is nu in balbezit. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real maden - Köprüspor 0:4

35e minuut.
Váncza kopt de bal weg. Dalyan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akat. Akat krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Gelgit kopt de bal weg. Cüreklibatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo onderschept slim de pass. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real maden - Köprüspor 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real maden 78%, Köprüspor 22%.
Real maden - Köprüspor 0:5

48e minuut.
Inworp. Tokaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jiagui heeft problemen om de bal te vangen. Jiagui geeft een hoge lob. Yurtoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uneken rent richting de bal. Uneken haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doeltrap. Yurtoğlu trapt de bal weg. Tokaz kopt de bal weg. Daar is Kyriazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Arévalo onderschept slim de pass. Arévalo met een sublieme pass. Kyriazis heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis schiet op doel. Gelgit probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real maden - Köprüspor 0:6

54e minuut.
Dalyan kopt de bal weg. Uneken heeft problemen om de bal te vangen. Uneken passt de bal met de wreef. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis schiet op doel. Yurtoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real maden - Köprüspor 0:7

56e minuut.
Akat passt de bal in één keer door. Bilginer probeert de bal aan de voet te houden. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real maden - Köprüspor 0:8

59e minuut.
Bilginer is nu in balbezit. Bilginer geeft de bal voor. Niewczas kopt de bal weg. Gelgit heeft problemen om de bal te vangen. Uneken is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real maden - Köprüspor 0:9

61e minuut.
Akat geeft een lange en hoge pass. Niewczas speelt de bal door. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo geeft een lange en hoge pass. Uneken krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Derince probeert naar een medespeler te passen. Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalyan met een sublieme pass. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Niewczas is nu in balbezit. Cüreklibatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Cüreklibatur met een sublieme pass. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yurtoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Tokaz passt de bal in één keer door. Jiagui is nu in balbezit. Jiagui probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kyriazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Kyriazis de bal. Bilginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis verovert de bal door een tackle van achteren. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Yurtoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real maden - Köprüspor 0:10

73e minuut.
Tokaz met een snelle inworp. Arévalo rent richting de bal. Arévalo passt de bal in één keer door. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Derince bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo onderschept slim de pass. Arévalo passt de bal zonder na te denken. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Váncza met een sublieme pass. Daar is Dalyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalyan passt de bal met de wreef. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken geeft een lange en hoge pass. Yurtoğlu bokst de bal weg.

81e minuut.
Gelgit geeft de bal voor. Tokaz rent richting de bal. Tokaz geeft de bal voor. Uneken rent richting de bal. Uneken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Uneken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arévalo geeft een lange en hoge pass. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Yurtoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

83e minuut.
Ebetürk met een harde bal richting middenveld. Arévalo kopt de bal weg. Klungelig pakt Uneken de bal. Uneken schiet op doel. Yurtoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Cüreklibatur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uneken rent richting de bal. Uneken schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Yurtoğlu probeert naar een medespeler te passen. Niewczas kopt de bal weg. Daar is Kyriazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tokaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaz geeft een hoge lob. Daar is Akat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jiagui met een snelle inworp. Arévalo speelt de bal door. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken schiet op doel. Yurtoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real maden - Köprüspor 0:11

89e minuut.
Kyriazis rent richting de bal. Uneken is nu in balbezit. Kyriazis rent richting de bal. Uneken rent richting de bal. Uneken haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Yurtoğlu met een harde bal richting middenveld. Niewczas kopt de bal weg. Daar is Akat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real maden 88%, Köprüspor 12%.
Real maden - Köprüspor 0:11