Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çirkefspor GalaV2
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.9
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Sevgi rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sevgi met de inworp. Vahap is nu in balbezit. Vahap schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vahap is nu in balbezit. Köybaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahap is nu in balbezit. Köybaşı rent richting de bal. Köybaşı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - GalaV2 1:0

14e minuut.
Osmaniyeli geeft de bal voor. Nizamoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Bayülgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahap bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahap schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vahap is nu in balbezit. Köybaşı rent richting de bal. Boğazlı verovert de bal door een tackle van achteren. Vahap is nu in balbezit. Vahap draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Köybaşı is nu in balbezit. Köybaşı schiet op doel. Muğla kopt de bal weg. Bayülgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayülgen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vahap rent richting de bal. Vahap geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Alatlı de bal onder controle te krijgen. Köybaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Köybaşı haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Demirkan met een snelle inworp. Bayülgen is nu in balbezit. Bayülgen probeert naar een medespeler te passen. Köybaşı is nu in balbezit. Köybaşı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - GalaV2 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çirkefspor 23%, GalaV2 77%.
Çirkefspor - GalaV2 2:0

48e minuut.
Daar is Alatlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köybaşı rent richting de bal. Karamanlıoğlu begaat een overtreding. Karamanlıoğlu krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Bayülgen heeft problemen om de bal te vangen. Bayülgen speelt de bal door. Vahap bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahap draait met de bal, schiet en ... Burulmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - GalaV2 3:0

56e minuut.
Karamanlıoğlu is nu in balbezit. Karamanlıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Demirkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gündüzer onderschept slim de pass. Gündüzer haalt uit met een fantastische trap. Çimdik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Osmaniyeli probeert naar een medespeler te passen. Sevgi is nu in balbezit. Alatlı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sevgi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tatlışurup zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Köybaşı is nu in balbezit. Karamanlıoğlu rent richting de bal. Köybaşı onderschept slim de pass. Köybaşı haalt uit met een fantastische trap. Burulmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - GalaV2 4:0

78e minuut.
Klungelig pakt Anadolu de bal. Vahap bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamanlıoğlu rent richting de bal. Vahap verovert de bal door een tackle van achteren. Vahap haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çirkefspor 31%, GalaV2 69%.
Çirkefspor - GalaV2 4:0