Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hyuga01 negatif
kocer2 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.7 gemiddelde waardering 37.1
solide Schieten goed
redelijk Passen matig
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Demanet bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumiok is nu in balbezit. Demanet onderschept slim de pass. Demanet schiet op doel. Derince werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

5e minuut.
Kasiorkiewicz rent richting de bal. Kasiorkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Martori de bal onder controle te krijgen. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Kasiorkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kasiorkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dumiok rent richting de bal. Kasiorkiewicz onderschept slim de pass. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ... Martori probeert de bal aan de voet te houden. Derince verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk speelt de bal door. Cassis met een sublieme pass. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Kasiorkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Derince niet meer kan verder spelen. Prado komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Grigoryan is nu in balbezit. Grigoryan geeft de bal voor. Inworp. Viranşehir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðức Thành geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cassis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ðức Thành. Cassis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thiryn met een snel genomen vrije trap. Kasiorkiewicz rent richting de bal. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ... Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Cassis probeert naar een medespeler te passen. Pawlaczyk rent richting de bal. Pawlaczyk met een sublieme pass. Demanet heeft problemen om de bal te vangen. Demanet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gazdag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valeri rent richting de bal. Valeri geeft een lange en hoge pass. Ðức Thành maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

44e minuut.
Cassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Dumiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz onderschept slim de pass. Kasiorkiewicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyuga01 46%, negatif 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hyuga01 - negatif 0:0

57e minuut.
Kasiorkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Martori rent richting de bal. Demanet onderschept slim de pass. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - negatif 1:0

63e minuut.
Cassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Earl speelt de bal door. Valeri geeft de bal voor. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Stygienko de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dumiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanet verovert de bal door een tackle van achteren. Demanet passt de bal in één keer door. Kasiorkiewicz rent richting de bal. Kasiorkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - negatif 2:0

71e minuut.
Demanet haalt uit met een fantastische trap. Figueroa probeert de bal aan de voet te houden. Valeri rent richting de bal. Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Yenişehir bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała verovert de bal door een tackle van achteren. Latała passt de bal zonder na te denken. Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz schiet op doel. Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Latała verovert de bal door een tackle van achteren. Latała speelt de bal door. Cassis speelt de bal door. Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gazdag onderschept slim de pass. Gazdag geeft een hoge lob. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyuga01 40%, negatif 60%.
Hyuga01 - negatif 2:0