Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caspase5 Beşiktaş*1453
442 Tactiek ByPatron
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 32.5
average Schieten adequate
average Passen adequate
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Kılınçtürk heeft problemen om de bal te vangen. Koukakis is nu in balbezit. Koukakis passt de bal zonder na te denken. Meulendijks bereikt de bal nog maar net als eerste. Meulendijks schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Ramazanoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kleszczewski met de inworp. Daar is Meulendijks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meulendijks geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Caspase5 - Beşiktaş*1453 0:1

20e minuut.
Porco rent richting de bal. Porco passt de bal zonder na te denken. Koukakis is nu in balbezit. Koukakis draait met de bal, schiet en ... Yurtkulu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tekeoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebeque verovert de bal door een tackle van achteren. Rebeque passt de bal met de wreef. Meulendijks bereikt de bal nog maar net als eerste. Meulendijks haalt uit met een fantastische trap. Yurtkulu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caspase5 75%, Beşiktaş*1453 25%.
Caspase5 - Beşiktaş*1453 0:1

65e minuut.
Klungelig pakt Kuciel de bal. Meulendijks is nu in balbezit. Meulendijks passt de bal zonder na te denken. Koukakis rent richting de bal. Koukakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caspase5 - Beşiktaş*1453 0:2

70e minuut.
Queirós speelt de bal door. Predoiu is nu in balbezit. Öğünç verovert de bal door een tackle van achteren. Öğünç haalt uit met een fantastische trap. Barroso probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Kuciel rent richting de bal. Kuciel passt de bal zonder na te denken. Munzır rent richting de bal. Koukakis verovert de bal door een tackle van achteren. Koukakis draait met de bal, schiet en ... Yurtkulu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

80e minuut.
Doeltrap. Affmann komt het veld opgelopen. Gintberg komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Dikici bereikt de bal nog maar net als eerste. Gintberg verovert de bal door een tackle van achteren. Gintberg speelt de bal door. Koukakis is nu in balbezit. Koukakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caspase5 - Beşiktaş*1453 0:3

84e minuut.
Munzır geeft een lange en hoge pass. Daar is Rebeque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleszczewski met een sublieme pass. Koukakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caspase5 64%, Beşiktaş*1453 36%.
Caspase5 - Beşiktaş*1453 0:3