Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Es es Evka 04
541 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Aymelek geeft de bal voor. Ülke is nu in balbezit. Yalova tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yalova krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Tefeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tefeci passt de bal zonder na te denken. Iğdırlıoğlu is nu in balbezit. İlkkurşun verovert de bal door een tackle van achteren. İlkkurşun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Es es - Evka 04 1:0

34e minuut.
Türksoyu geeft een lange en hoge pass. Özlek kopt de bal weg. Yalova heeft problemen om de bal te vangen. Tilki is nu in balbezit. Tilki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Es es 42%, Evka 04 58%.
Es es - Evka 04 1:0

50e minuut.
Tatlıdil speelt de bal door. Yalova bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülke begaat een overtreding. Ülke krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Iğdırlıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Iğdırlıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Tilki bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalova bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ülke is nu in balbezit. Tatlıdil verovert de bal door een tackle van achteren. Tatlıdil probeert naar een medespeler te passen. Tilki is nu in balbezit. Tilki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tilki is nu in balbezit. Caferoğlu is nu in balbezit. Tilki verovert de bal door een tackle van achteren. Yalova is nu in balbezit. Yalova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Es es - Evka 04 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Es es 56%, Evka 04 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Es es - Evka 04 1:1