Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ortabağlarspor Apikoğlanlar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Tazegül is nu in balbezit. Ertuğrul onderschept slim de pass. Oklar rent richting de bal. Ertuğrul verovert de bal door een tackle van achteren. Ertuğrul passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Ergin kopt de bal weg. Ergin bereikt de bal nog maar net als eerste. Demircioğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demircioğlu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Daar is İzmirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İzmirli met een sublieme pass. Demircioğlu is nu in balbezit. Demircioğlu draait met de bal, schiet en ... Atik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lut heeft problemen om de bal te vangen. Önür is nu in balbezit. Lut verovert de bal door een tackle van achteren. Lut schiet op doel. Atik probeert de bal aan de voet te houden. İltimur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Acemşah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. İzmirli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Balkaner rent richting de bal. Balkaner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Demircioğlu schiet op doel. Acemşah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uzakatan neemt de hoekschop. Demircioğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Önür passt de bal in één keer door. Ergin is nu in balbezit. Ergin met een sublieme pass. Ertuğrul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertuğrul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ertuğrul is nu in balbezit. Ertuğrul passt de bal zonder na te denken. Tümay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hortacli onderschept slim de pass. Hortacli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ortabağlarspor 50%, Apikoğlanlar 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ortabağlarspor - Apikoğlanlar 0:0

60e minuut.
Erdiş probeert naar een medespeler te passen. Önal kopt de bal weg. Daar is Oklar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ertuğrul is nu in balbezit. Ertuğrul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ertuğrul passt de bal met de wreef. Antalyalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antalyalıoğlu geeft een hoge lob. Demircioğlu rent richting de bal. Demircioğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ortabağlarspor 45%, Apikoğlanlar 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ortabağlarspor - Apikoğlanlar 0:0