Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Evka 04 Fenerbahçe Spor Klubü
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Şahbazoğlu is nu in balbezit. Şahbazoğlu passt de bal zonder na te denken. Batmaz rent richting de bal. Tilki verovert de bal door een tackle van achteren. Tilki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Batmaz passt de bal in één keer door. Okutman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iğdırlıoğlu. Okutman raakt geblesseerd tijdens het duel. Tosun wilt de vrije trap nemen. Hınzır kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Klungelig pakt Özlek de bal. Horoz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özlek. Özlek krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Aymelek geeft een hoge lob. Tatlıdil is nu in balbezit. Tatlıdil passt de bal zonder na te denken. Yalova is nu in balbezit. Yalova draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Türksoyu is nu in balbezit. Horoz rent richting de bal. Horoz speelt de bal door. Silahtaroğlu rent richting de bal. Silahtaroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Evka 04 - Fenerbahçe Spor Klubü 0:1

34e minuut.
Okutman rent richting de bal. Silahtaroğlu rent richting de bal. Türksoyu onderschept slim de pass. Okutman verovert de bal door een tackle van achteren. Okutman draait met de bal, schiet en ... Hınzır bokst de bal weg.

41e minuut.
Şahbazoğlu probeert naar een medespeler te passen. Diyarbakır rent richting de bal. Diyarbakır geeft een lange en hoge pass. Silahtaroğlu kan de bal niet met de borst controleren. Silahtaroğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Evka 04 63%, Fenerbahçe Spor Klubü 37%.
Evka 04 - Fenerbahçe Spor Klubü 0:1

51e minuut.
Horoz rent richting de bal. Horoz geeft de bal voor. Okutman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silahtaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtaroğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Şahbazoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazoğlu passt de bal in één keer door. Tosun rent richting de bal. Yalova onderschept slim de pass. Yalova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Evka 04 - Fenerbahçe Spor Klubü 1:1

67e minuut.
Horoz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Güneş de bal. Silahtaroğlu rent richting de bal. Silahtaroğlu schiet op doel. Hınzır werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Evka 04 - Fenerbahçe Spor Klubü 1:2

76e minuut.
Güneş onderschept slim de pass. Okutman rent richting de bal. Akpınar is nu in balbezit. Okutman onderschept slim de pass. Okutman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Kadirli is nu in balbezit. Kadirli geeft een lange en hoge pass. Aymelek kopt de bal weg. Tatlıdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlıdil geeft een lange en hoge pass. Kendir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Batmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilki onderschept slim de pass. Tosun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilki verovert de bal door een tackle van achteren. Tilki haalt uit met een fantastische trap. Kendir bokst de bal weg.

89e minuut.
Tilki met een sublieme pass. Tatlıdil is nu in balbezit. Tatlıdil probeert naar een medespeler te passen. Yalova is nu in balbezit. Yalova haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Evka 04 47%, Fenerbahçe Spor Klubü 53%.
Evka 04 - Fenerbahçe Spor Klubü 1:2