Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Es es BesiktasJK
541 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Tepebağlı geeft een lange en hoge pass. Yılıkmaz heeft problemen om de bal te vangen. Komiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Komiser haalt uit met een fantastische trap. Üzümlü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
İlkkurşun rent richting de bal. Caferoğlu is nu in balbezit. Caferoğlu geeft de bal voor. Komiser rent richting de bal. Komiser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Caferoğlu rent richting de bal. Hınzır is nu in balbezit. Hınzır geeft de bal voor. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Komiser is nu in balbezit. Alemşah is nu in balbezit. Alemşah probeert naar een medespeler te passen. Akalan rent richting de bal. Akalan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Es es 48%, BesiktasJK 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Es es - BesiktasJK 0:0

50e minuut.
Inworp. Fırıncı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İlkkurşun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kütahya onderschept slim de pass. Kütahya geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Caferoğlu probeert naar een medespeler te passen. Yılıkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Komiser rent richting de bal. Komiser schiet op doel. Yılıkmaz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Es es - BesiktasJK 1:0

75e minuut.
Özgörkey geeft een hoge lob. Dinçtürk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tepebağlı neemt vlug de vrije trap. Komiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Komiser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Es es - BesiktasJK 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Es es 56%, BesiktasJK 44%.
Es es - BesiktasJK 2:0