Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
negatif Caspase5
442 Tactiek 442
64% Balbezit 36%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 21.5
excellent Schieten average
adequate Passen average
good Verdedigen poor


9e minuut.
Bilen bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeri verovert de bal door een tackle van achteren. Valeri speelt de bal door. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gazdag verovert de bal door een tackle van achteren. Gazdag geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Munzır de bal. Ðức Thành is nu in balbezit. Ðức Thành schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
negatif - Caspase5 1:0

13e minuut.
Diri bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğünç rent richting de bal. Stygienko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stygienko krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ergezer rent richting de bal. Earl verovert de bal door een tackle van achteren. Earl met een sublieme pass. Dumiok geeft de bal voor. Stygienko springt en kopt de bal. Yurtkulu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Stygienko is nu in balbezit. Stygienko geeft de bal voor. Dikici is nu in balbezit. Earl onderschept slim de pass. Earl draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Queirós verovert de bal door een tackle van achteren. Queirós speelt de bal door. Diri is nu in balbezit. Diri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
negatif - Caspase5 1:1

26e minuut.
Daar is Diri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumiok is nu in balbezit. Dumiok passt de bal met de wreef. Stygienko heeft problemen om de bal te vangen. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Yurtkulu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Viranşehir zal de hoekschop nemen. Stygienko heeft problemen om de bal te vangen. Stygienko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Yurtkulu trapt de bal weg. Tekeoğlu speelt de bal door. Daar is Dikici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Thành is nu in balbezit. Ðức Thành draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Yenişehir onderschept slim de pass. Yenişehir passt de bal in één keer door. Munzır bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko onderschept slim de pass. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Dumiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumiok passt de bal met de wreef. Ðức Thành heeft problemen om de bal te vangen. Earl is nu in balbezit. Earl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Viranşehir onderschept slim de pass. Viranşehir geeft een hoge lob. Ðức Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Thành haalt uit met een fantastische trap. Yurtkulu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
negatif - Caspase5 2:1

44e minuut.
Earl met een sublieme pass. Klungelig pakt Viranşehir de bal. Viranşehir passt de bal met de wreef. Ðức Thành heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Thành draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: negatif 36%, Caspase5 64%.
negatif - Caspase5 2:1

46e minuut.
Diri is nu in balbezit. Stygienko verovert de bal door een tackle van achteren. Stygienko probeert naar een medespeler te passen. Ðức Thành heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Thành schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
negatif - Caspase5 3:1

53e minuut.
Yenişehir probeert naar een medespeler te passen. Ðức Thành rent richting de bal. Ðức Thành passt de bal met de wreef. Stygienko rent richting de bal. Stygienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
negatif - Caspase5 4:1

56e minuut.
Queirós probeert naar een medespeler te passen. Gazdag is nu in balbezit. Gazdag speelt de bal door. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
negatif - Caspase5 5:1

59e minuut.
Gazdag geeft de bal voor. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko passt de bal met de wreef. Ðức Thành rent richting de bal. Ðức Thành draait met de bal, schiet en ... Yurtkulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Ramazanoğlu geeft een hoge lob. Diri kopt de bal weg. Klungelig pakt Gazdag de bal. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Earl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramazanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Earl onderschept slim de pass. Ðức Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Thành haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
negatif - Caspase5 6:1

83e minuut.
Venturini trapt de bal weg. Dumiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumiok geeft de bal voor. Ðức Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Thành haalt uit met een fantastische trap. Yurtkulu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: negatif 35%, Caspase5 65%.
negatif - Caspase5 6:1