Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BesiktasJK Evka 04
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Alemşah kopt de bal weg. Iğdırlıoğlu rent richting de bal. Dinçtürk onderschept slim de pass. Kütahya is nu in balbezit. Kütahya haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Diyadin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kütahya heeft problemen om de bal te vangen. Kütahya probeert naar een medespeler te passen. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BesiktasJK - Evka 04 1:0

12e minuut.
Kütahya probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dinçtürk de bal. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Konya heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Diyadin onderschept slim de pass. Diyadin probeert naar een medespeler te passen. Dinçtürk rent richting de bal. Kütahya rent richting de bal. Kütahya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BesiktasJK 37%, Evka 04 63%.
BesiktasJK - Evka 04 1:0

50e minuut.
Konya probeert naar een medespeler te passen. Kütahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BesiktasJK - Evka 04 2:0

61e minuut.
Konya is nu in balbezit. Kütahya verovert de bal door een tackle van achteren. Kütahya speelt de bal door. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Yalova bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemşah verovert de bal door een tackle van achteren. Tilki onderschept slim de pass. Tilki haalt uit met een fantastische trap. Üzümlü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BesiktasJK - Evka 04 2:1

74e minuut.
Alemşah speelt de bal door. Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin probeert naar een medespeler te passen. Kütahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kütahya geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hınzır met een sublieme pass. Alemşah is nu in balbezit. Met opzet legt Iğdırlıoğlu zijn tegenspeler op de grond. Iğdırlıoğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BesiktasJK 29%, Evka 04 71%.
BesiktasJK - Evka 04 2:1