Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe Spor Klubü Es es
Normal Tactiek 541
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Horoz geeft een lange en hoge pass. Edirneliler speelt de bal door. Klungelig pakt Tosun de bal. Okutman is nu in balbezit. Okutman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Spor Klubü - Es es 1:0

44e minuut.
İlkkurşun met een sublieme pass. Komiser is nu in balbezit. Saraçoğlu begaat een overtreding. Komiser raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. İlkkurşun neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe Spor Klubü 41%, Es es 59%.
Fenerbahçe Spor Klubü - Es es 1:0

59e minuut.
Edirneliler trapt de bal weg van het doel. Tosun kopt de bal weg. Klungelig pakt Ülke de bal. Silahtaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtaroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
İlkkurşun rent richting de bal. İlkkurşun passt de bal in één keer door. Komiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Komiser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenerbahçe Spor Klubü - Es es 1:1

77e minuut.
Saraçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraçoğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Silahtaroğlu de bal. Okutman rent richting de bal. Okutman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Şahbazoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkkurşun is nu in balbezit. Tosun verovert de bal door een tackle van achteren. Caferoğlu onderschept slim de pass. Caferoğlu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Şahbazoğlu met een sublieme pass. İlkkurşun is nu in balbezit. İlkkurşun passt de bal in één keer door. Komiser rent richting de bal. Komiser draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Spor Klubü - Es es 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe Spor Klubü 48%, Es es 52%.
Fenerbahçe Spor Klubü - Es es 1:2