Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apikoğlanlar Hyuga01
Normal Tactiek kocer2
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 41
matig Schieten solide
zwak Passen goed
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Kolarov onderschept slim de pass. Kolarov geeft een lange en hoge pass. Storace kopt de bal weg. Kasiorkiewicz rent richting de bal. Kasiorkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
İltimur met een harde bal richting middenveld. Cassis kopt de bal weg. Merdivenci rent richting de bal. Kasiorkiewicz rent richting de bal. Kasiorkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ergin met een sublieme pass. Storace probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Merdivenci de bal. Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ergin passt de bal in één keer door. Erduyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassis probeert naar een medespeler te passen. Storace bereikt de bal nog maar net als eerste. Storace geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Demanet is nu in balbezit. Demanet passt de bal in één keer door. Kasiorkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ... İltimur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apikoğlanlar - Hyuga01 0:1

31e minuut.
Özdeğirmenci geeft een hoge lob. Kolarov kopt de bal weg. Cassis speelt de bal door. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Kasiorkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Storace rent richting de bal. Storace met een sublieme pass. Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz haalt uit met een fantastische trap. İltimur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apikoğlanlar - Hyuga01 0:2

42e minuut.
Thiryn speelt de bal door. Storace is nu in balbezit. Storace probeert naar een medespeler te passen. Kasiorkiewicz rent richting de bal. Kasiorkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apikoğlanlar - Hyuga01 0:3

43e minuut.
Storace raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amasyalıoğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apikoğlanlar 70%, Hyuga01 30%.
Apikoğlanlar - Hyuga01 0:3

63e minuut.
İltimur trapt de bal weg. Kolarov speelt de bal door. Daar is Özdeğirmenci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demanet rent richting de bal. Demanet schiet op doel. İltimur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Inworp. Pawlaczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demanet is nu in balbezit. Demanet haalt uit met een fantastische trap. İltimur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apikoğlanlar - Hyuga01 0:4

71e minuut.
Grigoryan met een snelle inworp. Cassis is nu in balbezit. Cassis passt de bal met de wreef. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Kasiorkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Pawlaczyk met een sublieme pass. Demanet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özdeğirmenci. Özdeğirmenci krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Özdeğirmenci rent richting de bal. Inworp. Pawlaczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apikoğlanlar 68%, Hyuga01 32%.
Apikoğlanlar - Hyuga01 0:4