Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caspase5 Ortabağlarspor
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 22
average Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Queirós kopt de bal weg. Diri is nu in balbezit. Oklar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oklar krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Klungelig pakt Tekeoğlu de bal. Oklar verovert de bal door een tackle van achteren. Oklar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lut de bal. Lut draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Queirós controleert de bal met de borst. Queirós met een sublieme pass. Diri rent richting de bal. Diri haalt uit met een fantastische trap. Tazegül probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tekeoğlu zal de hoekschop nemen. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós geeft een hoge lob. Erdiş bokst de bal weg.

20e minuut.
Klungelig pakt Güngören de bal. Ramazanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Lut verovert de bal door een tackle van achteren. Güngören bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngören draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caspase5 - Ortabağlarspor 0:1

23e minuut.
Antalyalıoğlu passt de bal met de wreef. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós met een sublieme pass. Öğünç bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğünç schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Tümay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caspase5 - Ortabağlarspor 1:1

30e minuut.
Oklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilen rent richting de bal. Lut onderschept slim de pass. İzmirli is nu in balbezit. İzmirli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Eşkinazi geeft een hoge lob. Uzakatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramazanoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramazanoğlu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Tekeoğlu met een sublieme pass. Tazegül is nu in balbezit. Öğünç onderschept slim de pass. Öğünç draait met de bal, schiet en ... Erdiş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caspase5 - Ortabağlarspor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caspase5 47%, Ortabağlarspor 53%.
Caspase5 - Ortabağlarspor 2:1

50e minuut.
Bilen geeft een lange en hoge pass. Inworp. İzmirli met een snelle inworp. Lut is nu in balbezit. Lut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Queirós speelt de bal door. Tazegül speelt de bal door. Balkaner met een sublieme pass. Güngören bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngören draait met de bal, schiet en ... Yurtkulu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ramazanoğlu kopt de bal weg. Queirós is nu in balbezit. Balkaner maakt een afschuwelijke overtreding. Balkaner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caspase5 46%, Ortabağlarspor 54%.
Caspase5 - Ortabağlarspor 2:1