Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Es es Apikoğlanlar
541 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


18e minuut.
İlkkurşun geeft een hoge lob. Tefeci rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erduyan. Erduyan krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Caferoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Önal de bal. Önal met een sublieme pass. Ertuğrul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertuğrul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tefeci rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özdeğirmenci. Tefeci raakt geblesseerd tijdens het duel. İlkkurşun met een snel genomen vrije trap. Komiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Komiser haalt uit met een fantastische trap. İltimur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Komiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Komiser haalt uit met een fantastische trap. İltimur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Komiser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ertuğrul kopt de bal weg. Karanlık heeft problemen om de bal te vangen. Hortacli is nu in balbezit. Hortacli draait met de bal, schiet en ... Edirneliler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Es es - Apikoğlanlar 0:1

39e minuut.
Daar is Hortacli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlkkurşun begaat een overtreding. Hortacli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Önür zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karayağız controleert de bal met de borst. Tefeci maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tefeci moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tefeci schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Karayağız raakt geblesseerd tijdens het duel. Erduyan met een snel genomen vrije trap. Edirneliler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
İlkkurşun bereikt de bal nog maar net als eerste. Erduyan is nu in balbezit. İlkkurşun onderschept slim de pass. Komiser is nu in balbezit. Komiser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Es es 54%, Apikoğlanlar 46%.
Es es - Apikoğlanlar 0:1

48e minuut.
İlkkurşun passt de bal met de wreef. Akalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akalan met een sublieme pass. Komiser rent richting de bal. Komiser haalt uit met een fantastische trap. İltimur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
İlkkurşun is nu in balbezit. İlkkurşun passt de bal met de wreef. Komiser is nu in balbezit. Komiser draait met de bal, schiet en ... İltimur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Es es - Apikoğlanlar 1:1

58e minuut.
İltimur speelt de bal door. Ülke is nu in balbezit. Hortacli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ülke roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ülke kan niet meer verder spelen. Tepebağlı komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Erduyan met een sublieme pass. Ertuğrul rent richting de bal. Ertuğrul passt de bal in één keer door. Hortacli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hortacli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Es es 33%, Apikoğlanlar 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Es es - Apikoğlanlar 1:1