Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Setbaşıspor MANAVGOD FC
düzen 1 Tactiek Taze
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 54.6
solid Schieten good
average Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Moré met een sublieme pass. Ohman kopt de bal weg. Cãrbunaru heeft problemen om de bal te vangen. Tokatlı is nu in balbezit. Tokatlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Xafis rent richting de bal. Kuczka rent richting de bal. Kuczka passt de bal in één keer door. Neri is nu in balbezit. Neri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bánó geeft een lange en hoge pass. Foukakis kopt de bal weg. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri geeft een hoge lob. Richter krijgt zijn hoofd ertegen. Łazarewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Neri passt de bal zonder na te denken. Manov is nu in balbezit. Manov passt de bal zonder na te denken. Richter rent richting de bal. Richter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dzigoński met een sublieme pass. Manov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manov probeert naar een medespeler te passen. Richter rent richting de bal. Richter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Neri probeert naar een medespeler te passen. Svilan is nu in balbezit. Svilan passt de bal zonder na te denken. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel. Łazarewicz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bánó onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Svilan neemt de hoekschop. Richter maakt een snoekduik en kopt de bal. Łazarewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ohman kopt de bal weg. Svilan probeert de bal met de borst te controleren. Neri geeft de bal voor. Richter maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Richter is nu in balbezit. Acıpayamlı is nu in balbezit. Neri onderschept slim de pass. Neri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Setbaşıspor - MANAVGOD FC 0:1

42e minuut.
Cãrbunaru geeft een hoge lob. Daar is Manov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manov passt de bal in één keer door. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel. Łazarewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Setbaşıspor 72%, MANAVGOD FC 28%.
Setbaşıspor - MANAVGOD FC 0:1

60e minuut.
Caramello passt de bal in één keer door. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzigoński. Cârstea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cârstea komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cârstea controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Xafis neemt vlug de vrije trap. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Neri is nu in balbezit. Neri draait met de bal, schiet en ... Łazarewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Neri speelt de bal door. Manov rent richting de bal. Foukakis rent richting de bal. Foukakis geeft de bal voor. Richter maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Łazarewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Svilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter is nu in balbezit. Acıpayamlı onderschept slim de pass. Neri verovert de bal door een tackle van achteren. Neri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dzigoński rent richting de bal. Dzigoński passt de bal met de wreef. Svilan probeert naar een medespeler te passen. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Richter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Setbaşıspor 73%, MANAVGOD FC 27%.
Setbaşıspor - MANAVGOD FC 0:1