Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İstanbul 1907 FK NOHUT FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


31e minuut.
Enginer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bıçakçı de bal. Burkay rent richting de bal. Burkay schiet op doel. Sazcı probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ayıboğan met een snelle inworp. Karan rent richting de bal. Karan geeft een hoge lob. Akçakale is nu in balbezit. Akçakale schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Akçakale rent richting de bal. Güneylioğlu onderschept slim de pass. Enginar rent richting de bal. Akçakale is nu in balbezit. Akçakale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İstanbul 1907 FK - NOHUT FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İstanbul 1907 FK 60%, NOHUT FC 40%.
İstanbul 1907 FK - NOHUT FC 1:0

51e minuut.
Ayıboğan kopt de bal weg. Karan is nu in balbezit. Karan passt de bal met de wreef. Akçakale bereikt de bal nog maar net als eerste. Akçakale schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
İstanbul 1907 FK - NOHUT FC 2:0

55e minuut.
Akçakale is nu in balbezit. Bileciklioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Enginar onderschept slim de pass. Enginar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İstanbul 1907 FK - NOHUT FC 3:0

59e minuut.
Enginer is nu in balbezit. Enginer met een sublieme pass. Erden met een sublieme pass. Biçici is nu in balbezit. Biçici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bileciklioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bileciklioğlu passt de bal in één keer door. Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzeyli is nu in balbezit. Kuzeyli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Gürgüner probeert naar een medespeler te passen. Bileciklioğlu kopt de bal weg. Sazcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzeyli onderschept slim de pass. Kuzeyli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İstanbul 1907 FK 51%, NOHUT FC 49%.
İstanbul 1907 FK - NOHUT FC 3:0