Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FENER1907BAHÇE fcnoisy
Normal Tactiek 442
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Burkan heeft problemen om de bal te vangen. Burkan speelt de bal door. Benli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekirdağlıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tekirdağlıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tospatlı met een snelle inworp. Gürdal rent richting de bal. Duvarcı begaat een overtreding. Duvarcı krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Hacıekrem geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İnce met een snelle inworp. Bodur is nu in balbezit. Bodur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Duvarcı onderschept slim de pass. Gençoğlu is nu in balbezit. Duvarcı begaat een overtreding. Duvarcı krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

24e minuut.
Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gençoğlu onderschept slim de pass. Gençoğlu probeert naar een medespeler te passen. Dümbüllü rent richting de bal. Dümbüllü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
İnceman geeft een lange en hoge pass. Tekirdağlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirazcı is nu in balbezit. Tekirdağlıoğlu onderschept slim de pass. Tekirdağlıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FENER1907BAHÇE - fcnoisy 1:0

40e minuut.
Tekirdağlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekirdağlıoğlu schiet op doel. Bodur heeft problemen om de bal te vangen. Tekirdağlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekirdağlıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Çallı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ötkün rent richting de bal. Gençoğlu onderschept slim de pass. Dümbüllü rent richting de bal. Dümbüllü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FENER1907BAHÇE - fcnoisy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENER1907BAHÇE 51%, fcnoisy 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FENER1907BAHÇE - fcnoisy 1:1

50e minuut.
İnceman geeft de bal voor. Daar is Gençoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İnceman. İnceman krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Türkşen met een snelle inworp. Klungelig pakt Gürdal de bal. Gürdal geeft een lange en hoge pass. Dümbüllü rent richting de bal. Dümbüllü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FENER1907BAHÇE - fcnoisy 1:2

61e minuut.
Gürdal probeert naar een medespeler te passen. Ötkün rent richting de bal. Çallı onderschept slim de pass. Çallı schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ötkün trapt de bal weg. Tospatlı is nu in balbezit. Türkşen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Türkşen krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Süral verovert de bal door een tackle van achteren. Süral probeert naar een medespeler te passen. Dümbüllü probeert naar een medespeler te passen. Çallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çallı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FENER1907BAHÇE - fcnoisy 1:3

76e minuut.
Burkan kopt de bal weg. Tıpırdamaz is nu in balbezit. Tıpırdamaz speelt de bal door. Dümbüllü heeft problemen om de bal te vangen. Dümbüllü geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gençoğlu passt de bal met de wreef. Çallı rent richting de bal. İnceman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çallı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gürdal wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Burkan passt de bal zonder na te denken. Daar is Benli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodur is nu in balbezit. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kilim probeert naar een medespeler te passen. Gençoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ötkün de bal. Çallı rent richting de bal. Çallı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENER1907BAHÇE 61%, fcnoisy 39%.
FENER1907BAHÇE - fcnoisy 1:3