Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turaneli MANAVGOD FC
turaneli Tactiek Taze
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
32.5 gemiddelde waardering 54.7
average Schieten good
average Passen very good
average Verdedigen solid


3e minuut.
Manov rent richting de bal. Manov geeft een lange en hoge pass. Lambasi kopt de bal weg. Xafis is nu in balbezit. Xafis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sæverud probeert naar een medespeler te passen. Pancotti probeert de bal met de borst te controleren. Xafis rent richting de bal. Xafis geeft de bal voor. Richter maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - MANAVGOD FC 0:1

14e minuut.
Richter heeft problemen om de bal te vangen. Richter passt de bal in één keer door. Neri rent richting de bal. Neri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - MANAVGOD FC 0:2

15e minuut.
Tetwin is nu in balbezit. Tetwin passt de bal met de wreef. Sæverud rent richting de bal. Richter is nu in balbezit. Richter haalt uit met een fantastische trap. Leca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Foukakis speelt de bal door. Dzigoński rent richting de bal. Dzigoński probeert naar een medespeler te passen. Manov geeft de bal voor. Richter springt en kopt de bal. Leca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leca speelt de bal door. Alarcón kopt de bal weg. Dzigoński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Richter de bal. Richter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Alarcón speelt de bal door. Neri is nu in balbezit. Neri passt de bal in één keer door. Svilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Manov rent richting de bal. Ragi is nu in balbezit. Dzigoński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dzigoński krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ragi geeft een lange en hoge pass. Foukakis is nu in balbezit. Foukakis geeft de bal voor. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel. Leca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neri is nu in balbezit. Neri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dzigoński controleert de bal met de borst. Dzigoński geeft een hoge lob. Richter rent richting de bal. Richter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - MANAVGOD FC 0:3

41e minuut.
Xafis geeft de bal voor. Manov kopt de bal weg. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel. Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - MANAVGOD FC 0:4

44e minuut.
Klungelig pakt Manov de bal. Manov geeft een hoge lob. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel. Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turaneli 82%, MANAVGOD FC 18%.
Turaneli - MANAVGOD FC 0:4

46e minuut.
Neri speelt de bal door. Xafis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xafis geeft de bal voor. Richter is nu in balbezit. Richter haalt uit met een fantastische trap. Leca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Svilan geeft een hoge lob. Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri is nu in balbezit. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - MANAVGOD FC 0:5

48e minuut.
Pancotti geeft een lange en hoge pass. Cãrbunaru kopt de bal weg. Varela probeert naar een medespeler te passen. Peña rent richting de bal. Peña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Neri is nu in balbezit. Neri geeft de bal voor. Svilan is nu in balbezit. Svilan draait met de bal, schiet en ... Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - MANAVGOD FC 0:6

53e minuut.
Alarcón passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Svilan de bal. Svilan geeft een hoge lob. Richter is nu in balbezit. Richter draait met de bal, schiet en ... Leca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Manov rent richting de bal. Manov speelt de bal door. Neri is nu in balbezit. Neri draait met de bal, schiet en ... Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dzigoński geeft een hoge lob. Manov speelt de bal door. Richter rent richting de bal. Richter schiet op doel. Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - MANAVGOD FC 0:7

65e minuut.
Svilan rent richting de bal. Svilan geeft de bal voor. Dzigoński heeft problemen om de bal te vangen. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri haalt uit met een fantastische trap. Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Manov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dzigoński is nu in balbezit. Richter is nu in balbezit. Richter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Xafis geeft een hoge lob. Lambasi is nu in balbezit. Dzigoński met een sublieme pass. Svilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilan haalt uit met een fantastische trap. Leca bokst de bal weg. Richter rent richting de bal. Richter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - MANAVGOD FC 0:8

74e minuut.
Svilan is nu in balbezit. Svilan heeft problemen om de bal te vangen. Svilan geeft de bal voor. Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - MANAVGOD FC 0:9

78e minuut.
Dzigoński rent richting de bal. Dzigoński passt de bal zonder na te denken. Richter is nu in balbezit. Neri is nu in balbezit. Neri haalt uit met een fantastische trap. Leca bokst de bal weg. Leca met een sublieme pass. Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alarcón speelt de bal door. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Lambasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richter is nu in balbezit. Svilan is nu in balbezit. Svilan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Manov is nu in balbezit. Manov passt de bal zonder na te denken. Neri is nu in balbezit. Neri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - MANAVGOD FC 0:10

85e minuut.
Svilan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neri geeft een lange en hoge pass. Sæverud rent richting de bal. Xafis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xafis schiet op doel. Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turaneli 74%, MANAVGOD FC 26%.
Turaneli - MANAVGOD FC 0:10