Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wercheg Setbaşıspor
Normal Tactiek düzen 1
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 37.2
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Caramello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramello geeft een hoge lob. Haspolatlı kopt de bal weg. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaptan verovert de bal door een tackle van achteren. Kaptan geeft een hoge lob. Haspolatlı is nu in balbezit. Haspolatlı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Caramello bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı is nu in balbezit. Haspolatlı passt de bal in één keer door. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wercheg - Setbaşıspor 0:1

22e minuut.
Haspolatlı heeft problemen om de bal te vangen. Cârstea rent richting de bal. Cârstea probeert naar een medespeler te passen. Haspolatlı rent richting de bal. Haspolatlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Başaran met een harde bal richting middenveld. Kuczka kopt de bal weg. Haspolatlı rent richting de bal. Haspolatlı haalt uit met een fantastische trap. Mavili probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Caramello probeert naar een medespeler te passen. Haspolatlı is nu in balbezit. Haspolatlı haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Başaran de bal onder controle te krijgen. Tokatlı bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Caramello kopt de bal weg. Tokatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı haalt uit met een fantastische trap. Kurşuncu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wercheg - Setbaşıspor 0:2

34e minuut.
Ohman passt de bal zonder na te denken. Mavili bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea onderschept slim de pass. Haspolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Haspolatlı de bal. Kekseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekseler passt de bal zonder na te denken. Haspolatlı heeft problemen om de bal te vangen. Haspolatlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Aldemir heeft problemen om de bal te vangen. Cârstea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aldemir. Cârstea raakt geblesseerd tijdens het duel. Haspolatlı wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wercheg 71%, Setbaşıspor 29%.
Wercheg - Setbaşıspor 0:2

46e minuut.
Ohman rent richting de bal. Burkay verovert de bal door een tackle van achteren. Tokatlı maakt een afschuwelijke overtreding. Tokatlı krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Başaran geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tokatlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haspolatlı is nu in balbezit. Haspolatlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ohman kopt de bal weg. Caramello geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mavili de bal onder controle te krijgen. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wercheg - Setbaşıspor 0:3

57e minuut.
Başaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Tokatlı speelt de bal door. Haspolatlı is nu in balbezit. Haspolatlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wercheg - Setbaşıspor 0:4

61e minuut.
Bánó rent richting de bal. Bánó speelt de bal door. Ohman speelt de bal door. Haspolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wercheg - Setbaşıspor 0:5

76e minuut.
Aldemir rent richting de bal. Cârstea onderschept slim de pass. Cârstea probeert naar een medespeler te passen. Haspolatlı heeft problemen om de bal te vangen. Haspolatlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kuczka is nu in balbezit. Caramello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramello geeft een lange en hoge pass. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ohman met de inworp. Caramello is nu in balbezit. Caramello passt de bal zonder na te denken. Tokatlı is nu in balbezit. Tokatlı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Bánó is nu in balbezit. Bánó geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erduyar met de inworp. Soyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman passt de bal zonder na te denken. Mavili rent richting de bal. Haspolatlı rent richting de bal. Haspolatlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kuczka met een sublieme pass. Haspolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı passt de bal met de wreef. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wercheg 75%, Setbaşıspor 25%.
Wercheg - Setbaşıspor 0:5