Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biraylıksözleşmeimzalayanlarspor NOHUT FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Daar is Hiçyorulmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiçyorulmaz geeft de bal voor. Kastamonulular met een sublieme pass. Çorumlular controleert de bal met de borst. Çorumlular schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
İlkeren passt de bal met de wreef. Bileciklioğlu rent richting de bal. Dizdeşen maakt een afschuwelijke overtreding. Dizdeşen krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kuzeyli passt de bal zonder na te denken. Enginer geeft een hoge lob. Bileciklioğlu is nu in balbezit. Kuzeyli is nu in balbezit. Kuzeyli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biraylıksözleşmeimzalayanlarspor - NOHUT FC 0:1

27e minuut.
Doeltrap. Berke trapt de bal weg van het doel. Bileciklioğlu kopt de bal weg. Biçici is nu in balbezit. Biçici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kuzeyli is nu in balbezit. Akkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkan geeft een hoge lob. Kastamonulular bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastamonulular haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Kuzeyli verovert de bal door een tackle van achteren. Akkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkan probeert naar een medespeler te passen. Çorumlular rent richting de bal. Çorumlular schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkay speelt de bal door. Kuzeyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzeyli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tıpırdamaz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biraylıksözleşmeimzalayanlarspor 47%, NOHUT FC 53%.
Biraylıksözleşmeimzalayanlarspor - NOHUT FC 0:1

54e minuut.
Güneylioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneylioğlu speelt de bal door. Kuzeyli rent richting de bal. Kuzeyli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biraylıksözleşmeimzalayanlarspor - NOHUT FC 0:2

66e minuut.
Bileciklioğlu passt de bal zonder na te denken. Kastamonulular rent richting de bal. Temel is nu in balbezit. Kastamonulular onderschept slim de pass. Kastamonulular haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biraylıksözleşmeimzalayanlarspor - NOHUT FC 1:2

68e minuut.
Dizdeşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dizdeşen speelt de bal door. Na een snelle pass probeert İlkeren de bal onder controle te krijgen. Kastamonulular rent richting de bal. Kastamonulular haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Enginer probeert naar een medespeler te passen. Güneylioğlu rent richting de bal. Güneylioğlu passt de bal met de wreef. Biçici rent richting de bal. Biçici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
İlkeren geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dizdeşen met een snelle inworp. Çorumlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Çorumlular draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Horozcu probeert naar een medespeler te passen. Yaşarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Çorumlular tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yaşarsoy roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yaşarsoy kan niet meer verder spelen. Volkan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biraylıksözleşmeimzalayanlarspor 34%, NOHUT FC 66%.
Biraylıksözleşmeimzalayanlarspor - NOHUT FC 1:2