Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lucy Maltepesaray
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Dikici is nu in balbezit. Dikici passt de bal met de wreef. Ateşli rent richting de bal. Ateşli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucy - Maltepesaray 1:0

10e minuut.
Yazmacı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Volkan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ekmekçi rent richting de bal. Ekmekçi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Erşahin geeft de bal voor. Inworp. Çalışkan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hassa rent richting de bal. Hassa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Erşahin trapt de bal weg. Cabbar kopt de bal weg. Yedi probeert de bal aan de voet te houden. Ekmekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Erşahin heeft problemen om de bal te vangen. Baransel bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baransel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hassa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Musabeyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lucy - Maltepesaray 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lucy 56%, Maltepesaray 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lucy - Maltepesaray 1:1

55e minuut.
Erşahin probeert de bal aan de voet te houden. Hassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin is nu in balbezit. Baransel verovert de bal door een tackle van achteren. Baransel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Savran onderschept slim de pass. Savran probeert naar een medespeler te passen. Ateşli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçi is nu in balbezit. Ekmekçi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lucy 54%, Maltepesaray 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lucy - Maltepesaray 1:1