Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Setbaşıspor Turaneli
düzen 1 Tactiek turaneli
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 31.9
goed Schieten matig
matig Passen matig
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Kaptan is nu in balbezit. Kaptan geeft een hoge lob. Tokatlı kopt de bal weg. Klungelig pakt Cârstea de bal. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Inworp. Tokatlı met de inworp. Sæverud bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Haspolatlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ragi is nu in balbezit. Cârstea onderschept slim de pass. Haspolatlı rent richting de bal. Haspolatlı haalt uit met een fantastische trap. Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Rahmen geeft een lange en hoge pass. Oswald is nu in balbezit. Met opzet legt Lambasi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lambasi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Kuczka passt de bal in één keer door. Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman passt de bal zonder na te denken. Tokatlı rent richting de bal. Tokatlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Setbaşıspor - Turaneli 1:0

29e minuut.
Caramello passt de bal zonder na te denken. Sæverud heeft problemen om de bal te vangen. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı rent richting de bal. Haspolatlı schiet op doel. Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Ohman speelt de bal door. Kuczka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tokatlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokatlı draait met de bal, schiet en ... Leca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Rahmen verovert de bal door een tackle van achteren. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı rent richting de bal. Haspolatlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Setbaşıspor - Turaneli 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Setbaşıspor 31%, Turaneli 69%.
Setbaşıspor - Turaneli 2:0

48e minuut.
Ohman kopt de bal weg. Tokatlı rent richting de bal. Tokatlı passt de bal in één keer door. Haspolatlı rent richting de bal. Haspolatlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Peña rent richting de bal. Acıpayamlı verovert de bal door een tackle van achteren. Acıpayamlı geeft een lange en hoge pass. Tokatlı is nu in balbezit. Tokatlı schiet op doel. Leca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Kuczka is nu in balbezit. Kuczka geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rahmen de bal onder controle te krijgen. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. Leca bokst de bal weg. Tokatlı is nu in balbezit. Tokatlı haalt uit met een fantastische trap. Paal! Haspolatlı kopt de bal weg. Tokatlı is nu in balbezit. Tokatlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı onderschept slim de pass. Álvarez Echevarría rent richting de bal. Tokatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Tokatlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Kuczka verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cârstea de bal. Cârstea schiet op doel. Paal! Tokatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Setbaşıspor - Turaneli 3:0

78e minuut.
Kaptan is nu in balbezit. Kaptan geeft een lange en hoge pass. Haspolatlı kopt de bal weg. Tokatlı is nu in balbezit. Tokatlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tokatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlı passt de bal met de wreef. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. Leca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Setbaşıspor - Turaneli 4:0

84e minuut.
Sæverud bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczka verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczka geeft de bal voor. Haspolatlı is nu in balbezit. Haspolatlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Leca trapt de bal weg. Klungelig pakt Caramello de bal. Caramello passt de bal met de wreef. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Leca trapt de bal weg van het doel. Daar is Kuczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Sæverud zijn tegenspeler op de grond. Sæverud krijgt een gele kaart. Kuczka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kuczka kan niet meer verder spelen. Yedişik komt het veld opgelopen. Caramello met een snel genomen vrije trap. Tokatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlı haalt uit met een fantastische trap. Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Setbaşıspor - Turaneli 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Setbaşıspor 20%, Turaneli 80%.
Setbaşıspor - Turaneli 5:0