Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANAVGOD FC Wercheg
Taze Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
57 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 18.8
zeer goed Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Richter rent richting de bal. Neri is nu in balbezit. Neri passt de bal in één keer door. Richter is nu in balbezit. Richter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Svilan kopt de bal weg. Neri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Richter de bal. Richter draait met de bal, schiet en ... Kurşuncu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 1:0

4e minuut.
Neri passt de bal in één keer door. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Tekelioğlu is nu in balbezit. Richter onderschept slim de pass. Richter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 2:0

5e minuut.
Alarcón geeft een lange en hoge pass. Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mavili rent richting de bal. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 3:0

7e minuut.
Neri is nu in balbezit. Neri passt de bal met de wreef. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Richter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 4:0

10e minuut.
Başaran verovert de bal door een tackle van achteren. Başaran geeft een hoge lob. Manov kopt de bal weg. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mavili trapt de bal weg. Svilan kopt de bal weg. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Richter schiet op doel. Kurşuncu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kurşuncu probeert naar een medespeler te passen. Svilan kopt de bal weg. Neri probeert naar een medespeler te passen. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Richter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Svilan kopt de bal weg. Daar is Neri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neri speelt de bal door. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter haalt uit met een fantastische trap. Kurşuncu bokst de bal weg.

16e minuut.
Xafis geeft de bal voor. Dzigoński met een sublieme pass. Başaran heeft problemen om de bal te vangen. Richter rent richting de bal. Richter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 5:0

18e minuut.
Svilan met de inworp. Neri heeft problemen om de bal te vangen. Neri geeft de bal voor. Richter krijgt zijn hoofd ertegen. Kurşuncu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 6:0

20e minuut.
Svilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilan geeft de bal voor. Klungelig pakt Başaran de bal. Neri rent richting de bal. Neri geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 7:0

21e minuut.
Neri kopt de bal weg. Svilan is nu in balbezit. Richter rent richting de bal. Svilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 8:0

24e minuut.
Alarcón speelt de bal door. Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neri rent richting de bal. Richter rent richting de bal. Richter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kurşuncu probeert naar een medespeler te passen. Neri kopt de bal weg. Klungelig pakt Richter de bal. Richter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 9:0

27e minuut.
Neri rent richting de bal. Neri met een sublieme pass. Richter rent richting de bal. Richter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 10:0

29e minuut.
Dzigoński kopt de bal weg. Daar is Karagözoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 11:0

30e minuut.
Soyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tekelioğlu de bal. Tekelioğlu probeert naar een medespeler te passen. Richter is nu in balbezit. Richter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mavili geeft de bal voor. Inworp. Manov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foukakis rent richting de bal. Foukakis geeft een hoge lob. Kurşuncu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Svilan controleert de bal met de borst. Svilan met een sublieme pass. Tekelioğlu probeert naar een medespeler te passen. Svilan is nu in balbezit. Svilan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Manov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Neri de bal. Neri geeft een hoge lob. Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

35e minuut.
Svilan met de inworp. Neri rent richting de bal. Neri geeft een lange en hoge pass. Richter is nu in balbezit. Richter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 12:0

38e minuut.
Başaran geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Svilan zal de hoekschop nemen. Richter rent richting de bal. Richter draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński passt de bal met de wreef. Neri met een sublieme pass. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Manov is nu in balbezit. Manov met een sublieme pass. Kekseler is nu in balbezit. Richter onderschept slim de pass. Richter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Neri probeert naar een medespeler te passen. Manov rent richting de bal. Manov geeft een lange en hoge pass. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekseler rent richting de bal. Neri onderschept slim de pass. Neri geeft een lange en hoge pass. Richter is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANAVGOD FC 17%, Wercheg 83%.
MANAVGOD FC - Wercheg 13:0

51e minuut.
Aldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldemir geeft een lange en hoge pass. Dzigoński kopt de bal weg. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter haalt uit met een fantastische trap. Kurşuncu bokst de bal weg. Mavili heeft problemen om de bal te vangen. Neri is nu in balbezit. Neri geeft de bal voor. Richter is nu in balbezit. Richter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 14:0

53e minuut.
Svilan geeft een hoge lob. Mavili heeft problemen om de bal te vangen. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter haalt uit met een fantastische trap. Kurşuncu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 15:0

56e minuut.
Foukakis is nu in balbezit. Aldemir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foukakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Foukakis met een snel genomen vrije trap. Manov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manov geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Svilan zal de hoekschop nemen. Manov kan de bal niet met de borst controleren. Manov geeft de bal voor. Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 16:0

63e minuut.
Neri rent richting de bal. Neri passt de bal in één keer door. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Richter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 17:0

64e minuut.
Dzigoński met een sublieme pass. Neri is nu in balbezit. Neri met een sublieme pass. Richter is nu in balbezit. Richter haalt uit met een fantastische trap. Kurşuncu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Alarcón kopt de bal weg. Manov rent richting de bal. Manov passt de bal zonder na te denken. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Svilan passt de bal met de wreef. Neri probeert naar een medespeler te passen. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter draait met de bal, schiet en ... Kurşuncu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 18:0

67e minuut.
Svilan rent richting de bal. Svilan passt de bal met de wreef. Richter rent richting de bal. Richter schiet op doel. Kurşuncu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 19:0

70e minuut.
Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri passt de bal met de wreef. Richter rent richting de bal. Richter schiet op doel. Kurşuncu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 20:0

74e minuut.
Tekelioğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Foukakis met de inworp. Manov geeft een hoge lob. Richter krijgt zijn hoofd ertegen. Kurşuncu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 21:0

74e minuut.
Burkay is nu in balbezit. Burkay passt de bal met de wreef. Kekseler rent richting de bal. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter schiet op doel. Kurşuncu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 22:0

77e minuut.
Tekelioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Dzigoński speelt de bal door. Neri probeert naar een medespeler te passen. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Dzigoński kan de bal niet met de borst controleren. Soyan is nu in balbezit. Dzigoński verovert de bal door een tackle van achteren. Dzigoński geeft een hoge lob. Richter is nu in balbezit. Paal! Richter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Wercheg 23:0

85e minuut.
Foukakis met de inworp. Manov is nu in balbezit. Manov geeft de bal voor. Richter krijgt zijn hoofd ertegen. Kurşuncu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svilan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tekelioğlu met een sublieme pass. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANAVGOD FC 13%, Wercheg 87%.
MANAVGOD FC - Wercheg 23:0