Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bucaspor 1928 Biraylıksözleşmeimzalayanlarspor
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21.4
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Çorumlular kopt de bal weg. Küçükler speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Horozcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Horozcu rent richting de bal. Arıca is nu in balbezit. Horozcu verovert de bal door een tackle van achteren. Çorumlular is nu in balbezit. Çorumlular draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaspor 1928 - Biraylıksözleşmeimzalayanlarspor 0:1

37e minuut.
Kastamonulular verovert de bal door een tackle van achteren. Arolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastamonulular onderschept slim de pass. Kastamonulular schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaspor 1928 - Biraylıksözleşmeimzalayanlarspor 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucaspor 1928 70%, Biraylıksözleşmeimzalayanlarspor 30%.
Bucaspor 1928 - Biraylıksözleşmeimzalayanlarspor 0:2

53e minuut.
Serden speelt de bal door. Kahramanmaraşlı speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Arıca de bal onder controle te krijgen. Çorumlular rent richting de bal. Çorumlular schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Yolalan met een sublieme pass. Bardakçı rent richting de bal. Bardakçı geeft een hoge lob. Kabak rent richting de bal. Kabak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Horozcu rent richting de bal. Horozcu speelt de bal door. Küçükler heeft problemen om de bal te vangen. Kastamonulular rent richting de bal. Kastamonulular schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Horozcu passt de bal in één keer door. Küçükler is nu in balbezit. Çorumlular begaat een overtreding. Çorumlular krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Daar is Yakupoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çorumlular rent richting de bal. Çorumlular passt de bal in één keer door. Kastamonulular bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastamonulular draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Yakupoğlu geeft een hoge lob. Akkan rent richting de bal. Akkan passt de bal zonder na te denken. Kastamonulular is nu in balbezit. Kastamonulular draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucaspor 1928 48%, Biraylıksözleşmeimzalayanlarspor 52%.
Bucaspor 1928 - Biraylıksözleşmeimzalayanlarspor 0:2