Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NOHUT FC Ceylan
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.9
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Kuzeyli onderschept slim de pass. Biçici rent richting de bal. Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici verovert de bal door een tackle van achteren. Biçici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Göker geeft de bal voor. Burkay kopt de bal weg. Erdemoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biçici rent richting de bal. Biçici schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - Ceylan 1:0

24e minuut.
Güneylioğlu passt de bal met de wreef. Kuzeyli is nu in balbezit. Kuzeyli passt de bal met de wreef. Biçici rent richting de bal. Biçici draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Yağan probeert naar een medespeler te passen. Göker rent richting de bal. Göker passt de bal zonder na te denken. Altunapa rent richting de bal. Altunapa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Burkay controleert de bal met de borst. Biçici onderschept slim de pass. Biçici probeert naar een medespeler te passen. Kuzeyli is nu in balbezit. Kuzeyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - Ceylan 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOHUT FC 48%, Ceylan 52%.
NOHUT FC - Ceylan 2:0

55e minuut.
Yağan is nu in balbezit. Yağan geeft de bal voor. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Altunapa verovert de bal door een tackle van achteren. Altunapa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Sakıba de bal. Volkan is nu in balbezit. Sakıba maakt een afschuwelijke overtreding. Sakıba krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Bileciklioğlu is nu in balbezit. Bileciklioğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuzeyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzeyli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Burkay de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Enginer geeft een hoge lob. Bileciklioğlu probeert de bal aan de voet te houden. Bileciklioğlu speelt de bal door. Kuzeyli rent richting de bal. Kuzeyli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kuzeyli kopt de bal weg. Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yağan krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Daar is Güneylioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneylioğlu geeft de bal voor. Sarıbaş probeert de bal aan de voet te houden. Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOHUT FC 40%, Ceylan 60%.
NOHUT FC - Ceylan 2:0