Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NOHUT FC MANAVGOD FC
Normal Tactiek Taze
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 53.9
zwak Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Neri is nu in balbezit. Neri passt de bal zonder na te denken. Richter rent richting de bal. Richter schiet op doel. Karamuratoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - MANAVGOD FC 0:1

5e minuut.
Svilan onderschept slim de pass. Svilan met een sublieme pass. Richter rent richting de bal. Richter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - MANAVGOD FC 0:2

9e minuut.
İlkeren geeft de bal voor. Richter met een sublieme pass. Daar is Temel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svilan rent richting de bal. Svilan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Manov onderschept slim de pass. Manov met een sublieme pass. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - MANAVGOD FC 0:3

11e minuut.
Foukakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Foukakis passt de bal in één keer door. Manov geeft een hoge lob. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Manov geeft een lange en hoge pass. Hiçyorulmaz controleert de bal met de borst. Richter rent richting de bal. Richter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - MANAVGOD FC 0:4

17e minuut.
Alarcón kopt de bal weg. Manov rent richting de bal. Manov geeft de bal voor. Richter springt en kopt de bal. Karamuratoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - MANAVGOD FC 0:5

20e minuut.
Manov probeert naar een medespeler te passen. Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński probeert naar een medespeler te passen. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Richter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - MANAVGOD FC 0:6

24e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Richter is nu in balbezit. Richter draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - MANAVGOD FC 0:7

26e minuut.
Alarcón speelt de bal door. Foukakis speelt de bal door. Klungelig pakt Dzigoński de bal. Dzigoński geeft een hoge lob. Richter krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hiçyorulmaz controleert de bal met de borst. Manov geeft de bal voor. Klungelig pakt Volkan de bal. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Daar is Neri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neri passt de bal zonder na te denken. Svilan speelt de bal door. Richter rent richting de bal. Richter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - MANAVGOD FC 0:8

32e minuut.
Richter is nu in balbezit. Neri is nu in balbezit. Richter passt de bal in één keer door. Neri is nu in balbezit. Neri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - MANAVGOD FC 0:9

34e minuut.
Alarcón passt de bal zonder na te denken. Manov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manov probeert naar een medespeler te passen. Neri is nu in balbezit. Neri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Richter rent richting de bal. Richter schiet op doel. Karamuratoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dzigoński heeft problemen om de bal te vangen. İlkeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri is nu in balbezit. Neri schiet op doel. Güneylioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Svilan zal de hoekschop nemen. Richter maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Karamuratoğlu met een harde bal richting middenveld. Svilan kopt de bal weg. Temel heeft problemen om de bal te vangen. Richter is nu in balbezit. Richter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - MANAVGOD FC 0:10

43e minuut.
Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón passt de bal in één keer door. Richter rent richting de bal. Richter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - MANAVGOD FC 0:11

45e minuut.
Güneylioğlu rent richting de bal. Güneylioğlu passt de bal met de wreef. Richter is nu in balbezit. Richter schiet op doel. Temel probeert de bal aan de voet te houden. Karamuratoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOHUT FC 81%, MANAVGOD FC 19%.
NOHUT FC - MANAVGOD FC 0:11

51e minuut.
Karamuratoğlu met een harde bal richting middenveld. Alarcón kopt de bal weg. Neri kan de bal niet met de borst controleren. Neri geeft een hoge lob. Richter maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Svilan speelt de bal door. Neri speelt de bal door. Manov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Neri is nu in balbezit. Neri geeft een lange en hoge pass. Richter is nu in balbezit. Richter haalt uit met een fantastische trap. Karamuratoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - MANAVGOD FC 0:12

57e minuut.
Neri onderschept slim de pass. Neri geeft een hoge lob. Richter is nu in balbezit. Richter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - MANAVGOD FC 0:13

59e minuut.
Manov geeft een lange en hoge pass. Richter kopt de bal weg. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter is nu in balbezit. Richter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Güneylioğlu is nu in balbezit. Neri verovert de bal door een tackle van achteren. Neri met een sublieme pass. Richter is nu in balbezit. Richter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Xafis verovert de bal door een tackle van achteren. Xafis geeft de bal voor. Richter is nu in balbezit. Richter schiet op doel. Karamuratoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Manov rent richting de bal. Neri speelt de bal door. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Richter haalt uit met een fantastische trap. Temel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karamuratoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - MANAVGOD FC 0:14

69e minuut.
Manov speelt de bal door. Neri rent richting de bal. Neri geeft de bal voor. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter draait met de bal, schiet en ... Karamuratoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Bileciklioğlu rent richting de bal. Neri onderschept slim de pass. Neri met een sublieme pass. Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Alarcón passt de bal in één keer door. Neri is nu in balbezit. Neri passt de bal in één keer door. Richter is nu in balbezit. Richter haalt uit met een fantastische trap. Karamuratoğlu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - MANAVGOD FC 0:15

76e minuut.
Hiçyorulmaz geeft een hoge lob. Cãrbunaru kopt de bal weg. Daar is Biçici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzeyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzeyli draait met de bal, schiet en ... Gibhardt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Dzigoński verovert de bal door een tackle van achteren. Dzigoński met een sublieme pass. Neri speelt de bal door. Klungelig pakt Richter de bal. Richter haalt uit met een fantastische trap. Karamuratoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Xafis onderschept slim de pass. Xafis met een sublieme pass. Neri is nu in balbezit. Neri geeft een hoge lob. Hiçyorulmaz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - MANAVGOD FC 0:16

82e minuut.
Neri passt de bal in één keer door. Manov is nu in balbezit. Manov passt de bal zonder na te denken. Richter is nu in balbezit. Richter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - MANAVGOD FC 0:17

84e minuut.
Svilan geeft een lange en hoge pass. Burkay kan de bal niet met de borst controleren. Foukakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Foukakis geeft de bal voor. Richter krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Svilan kopt de bal weg. Neri is nu in balbezit. Neri met een sublieme pass. Richter is nu in balbezit. Richter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Manov met een sublieme pass. Neri geeft een lange en hoge pass. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter draait met de bal, schiet en ... Karamuratoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Hiçyorulmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richter is nu in balbezit. Richter haalt uit met een fantastische trap. Karamuratoğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOHUT FC 74%, MANAVGOD FC 26%.
NOHUT FC - MANAVGOD FC 0:17