Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bucaspor 1928 Setbaşıspor
Normal Tactiek düzen 1
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 40.5
slecht Schieten solide
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Tokatlı is nu in balbezit. Haspolatlı is nu in balbezit. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaspor 1928 - Setbaşıspor 0:1

7e minuut.
Arıca rent richting de bal. Haspolatlı onderschept slim de pass. Tokatlı rent richting de bal. Haspolatlı is nu in balbezit. Haspolatlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Çınar de bal. Çınar speelt de bal door. Kargıcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargıcı haalt uit met een fantastische trap. Oswald probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Yedişik controleert de bal met de borst. Yedişik speelt de bal door. Yakupoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haspolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tokatlı is nu in balbezit. Arıca begaat een overtreding. Tokatlı raakt geblesseerd tijdens het duel. Ohman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Cârstea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cârstea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ohman probeert de bal aan de voet te houden. Caramello speelt de bal door. Nazyapmaz is nu in balbezit. Tokatlı onderschept slim de pass. Tokatlı haalt uit met een fantastische trap. Kahramanmaraşlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haspolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaspor 1928 - Setbaşıspor 0:2

29e minuut.
Caramello probeert naar een medespeler te passen. Arıca probeert de bal aan de voet te houden. Küçükler is nu in balbezit. Tokatlı onderschept slim de pass. Tokatlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nazyapmaz speelt de bal door. Ohman is nu in balbezit. Yolalan onderschept slim de pass. Çatırdatıroğlu is nu in balbezit. Çatırdatıroğlu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ohman speelt de bal door. Caramello met een sublieme pass. Arolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı is nu in balbezit. Haspolatlı haalt uit met een fantastische trap. Kahramanmaraşlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaspor 1928 - Setbaşıspor 0:3

36e minuut.
Ohman verovert de bal door een tackle van achteren. Ohman probeert naar een medespeler te passen. Haspolatlı rent richting de bal. Tokatlı is nu in balbezit. Tokatlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaspor 1928 - Setbaşıspor 0:4

38e minuut.
Tokatlı probeert naar een medespeler te passen. Caramello rent richting de bal. Caramello speelt de bal door. Haspolatlı rent richting de bal. Haspolatlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaspor 1928 - Setbaşıspor 0:5

40e minuut.
Arolat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cârstea met een snelle inworp. Haspolatlı is nu in balbezit. Haspolatlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaspor 1928 - Setbaşıspor 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucaspor 1928 67%, Setbaşıspor 33%.
Bucaspor 1928 - Setbaşıspor 0:6

46e minuut.
Cârstea speelt de bal door. Ohman is nu in balbezit. Ohman probeert naar een medespeler te passen. Haspolatlı is nu in balbezit. Haspolatlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Yedişik passt de bal zonder na te denken. Tokatlı heeft problemen om de bal te vangen. Tokatlı passt de bal zonder na te denken. Haspolatlı is nu in balbezit. Haspolatlı draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tokatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Arıca onderschept slim de pass. Arıca speelt de bal door. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tokatlı is nu in balbezit. Tokatlı passt de bal met de wreef. Daar is Cârstea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cârstea schiet op doel. Küçükler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaspor 1928 - Setbaşıspor 0:7

59e minuut.
Ohman rent richting de bal. Ohman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arolat de bal. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Ohman rent richting de bal. Ohman passt de bal met de wreef. Cârstea heeft problemen om de bal te vangen. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. Kahramanmaraşlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Nazyapmaz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohman met de inworp. Haspolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı geeft een hoge lob. Kahramanmaraşlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Küçükler geeft de bal voor. Inworp. Tokatlı met een snelle inworp. Haspolatlı is nu in balbezit. Haspolatlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucaspor 1928 70%, Setbaşıspor 30%.
Bucaspor 1928 - Setbaşıspor 0:7