Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turaneli Maltepesaray
turaneli Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
33.7 gemiddelde waardering 18.6
goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Pancotti kopt de bal weg. Varela rent richting de bal. Varela probeert naar een medespeler te passen. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Varela speelt de bal door. Buğdaycıoğlu rent richting de bal. Sæverud begaat een overtreding. Sæverud krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Çalışkan met de inworp. Karabulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabulut geeft de bal voor. Hassa rent richting de bal. Hassa haalt uit met een fantastische trap. Leca bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pancotti is nu in balbezit. Pancotti passt de bal zonder na te denken. Duvar heeft problemen om de bal te vangen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - Maltepesaray 1:0

26e minuut.
Matkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Matkó geeft de bal voor. Peña rent richting de bal. Tetwin is nu in balbezit. Tetwin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Baransel is nu in balbezit. Rahmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Baransel onderschept slim de pass. Baransel schiet op doel. Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turaneli - Maltepesaray 1:1

32e minuut.
Baransel is nu in balbezit. Sæverud rent richting de bal. Sæverud geeft een hoge lob. Peña is nu in balbezit. Peña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - Maltepesaray 2:1

45e minuut.
Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Varela onderschept slim de pass. Varela passt de bal met de wreef. Matkó is nu in balbezit. Matkó geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turaneli 44%, Maltepesaray 56%.
Turaneli - Maltepesaray 2:1

49e minuut.
Varela onderschept slim de pass. Varela speelt de bal door. Peña rent richting de bal. Peña schiet op doel. Tetwin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sæverud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sal is nu in balbezit. Sæverud verovert de bal door een tackle van achteren. Sæverud geeft een hoge lob. Peña krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pancotti is nu in balbezit. Pancotti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tetwin de bal. Peña rent richting de bal. Peña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sæverud probeert naar een medespeler te passen. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela passt de bal met de wreef. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Buğdaycıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Varela met een sublieme pass. Pancotti speelt de bal door. Peña is nu in balbezit. Peña haalt uit met een fantastische trap. Çıkıkçı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Çalışkan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matkó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pancotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancotti geeft de bal voor. Çıkıkçı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Yazmacı de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turaneli 21%, Maltepesaray 79%.
Turaneli - Maltepesaray 2:1