Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wercheg FENER1907BAHÇE
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Tospatlı geeft de bal voor. Daar is Yılıkmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soyan rent richting de bal. Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkay schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wercheg - FENER1907BAHÇE 1:0

5e minuut.
Kekseler is nu in balbezit. Erduyar is nu in balbezit. Soyan rent richting de bal. Soyan geeft de bal voor. Aybaba kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burkay rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wercheg - FENER1907BAHÇE 2:0

8e minuut.
İnceman bereikt de bal nog maar net als eerste. Erduyar onderschept slim de pass. Erduyar probeert naar een medespeler te passen. Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tospatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Bodur is nu in balbezit. Bodur passt de bal met de wreef. Tekirdağlıoğlu rent richting de bal. Tekirdağlıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Yılıkmaz geeft een hoge lob. Karagözoğlu is nu in balbezit. Tekirdağlıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tekirdağlıoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wercheg - FENER1907BAHÇE 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wercheg 51%, FENER1907BAHÇE 49%.
Wercheg - FENER1907BAHÇE 2:1

46e minuut.
Tekirdağlıoğlu met een sublieme pass. Bodur rent richting de bal. Burkay onderschept slim de pass. Soyan is nu in balbezit. Soyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wercheg - FENER1907BAHÇE 3:1

56e minuut.
Kekseler is nu in balbezit. Bodur onderschept slim de pass. Tekirdağlıoğlu is nu in balbezit. Bodur is nu in balbezit. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Başaran rent richting de bal. Tekirdağlıoğlu is nu in balbezit. Başaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekirdağlıoğlu onderschept slim de pass. Tekirdağlıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Erduyar speelt de bal door. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu geeft een hoge lob. Okur bereikt de bal nog maar net als eerste. Okur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wercheg - FENER1907BAHÇE 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wercheg 56%, FENER1907BAHÇE 44%.
Wercheg - FENER1907BAHÇE 4:1