Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lucy Biraylıksözleşmeimzalayanlarspor
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Oğulbey speelt de bal door. Dikici bereikt de bal nog maar net als eerste. Horozcu verovert de bal door een tackle van achteren. Çorumlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Çorumlular schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Erşahin geeft een lange en hoge pass. Tıpırdamaz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Horozcu de bal onder controle te krijgen. Ateşli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cabbar kan de bal niet met de borst controleren. Akkan rent richting de bal. Akkan met een sublieme pass. Kastamonulular is nu in balbezit. Kastamonulular haalt uit met een fantastische trap. Musabeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Demirökçe geeft een hoge lob. Akkan rent richting de bal. Akkan passt de bal met de wreef. Kastamonulular is nu in balbezit. Kastamonulular haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Klungelig pakt Horozcu de bal. Ateşli rent richting de bal. Ateşli met een sublieme pass. Volkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkan haalt uit met een fantastische trap. Berke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lucy 68%, Biraylıksözleşmeimzalayanlarspor 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lucy - Biraylıksözleşmeimzalayanlarspor 0:0

80e minuut.
Artvinli verovert de bal door een tackle van achteren. Artvinli met een sublieme pass. Demirökçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastamonulular onderschept slim de pass. Kastamonulular haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Musabeyli met een harde bal richting middenveld. Akkan rent richting de bal. Ekmekçi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ekmekçi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lucy 60%, Biraylıksözleşmeimzalayanlarspor 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lucy - Biraylıksözleşmeimzalayanlarspor 0:0