Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hayri Gücü DamlaFC
Normal Tactiek 424
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 27.5
slecht Schieten matig
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Çamdeviren probeert naar een medespeler te passen. Gökler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökler passt de bal met de wreef. Karaköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaköprü met een sublieme pass. Ağrılılar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Yılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mürekkepçioğlu is nu in balbezit. Yılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Yılmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hayri Gücü - DamlaFC 1:0

14e minuut.
Çamdeviren verovert de bal door een tackle van achteren. Çamdeviren met een sublieme pass. Yılmaz is nu in balbezit. Yılmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayri Gücü - DamlaFC 2:0

18e minuut.
Çamlı probeert naar een medespeler te passen. Gökler met een sublieme pass. Şenşakır rent richting de bal. Kurşun onderschept slim de pass. Kurşun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Anadolu speelt de bal door. Grocholski is nu in balbezit. Hamsi met een sublieme pass. Grocholski is nu in balbezit. Grocholski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doeltrap. Hamsi trapt de bal weg van het doel. Şanlısoy kopt de bal weg. Yılmaz is nu in balbezit. Yılmaz haalt uit met een fantastische trap. Gürkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayri Gücü 49%, DamlaFC 51%.
Hayri Gücü - DamlaFC 2:0

59e minuut.
Anadolu rent richting de bal. Anadolu geeft een lange en hoge pass. Çamlı controleert de bal met de borst. Karaköprü is nu in balbezit. Karaköprü haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mürekkepçioğlu geeft de bal voor. Inworp. Çanakkalelioğlu met een snelle inworp. Tabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayri Gücü 59%, DamlaFC 41%.
Hayri Gücü - DamlaFC 2:0