Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BatıkentSpor Kadıköy Boğaları 1985
Normal Tactiek 424
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Utkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çameli verovert de bal door een tackle van achteren. Çameli schiet op doel. Avşar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BatıkentSpor - Kadıköy Boğaları 1985 0:1

26e minuut.
Hassa met een sublieme pass. Sütlaççı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sütlaççı speelt de bal door. Çameli rent richting de bal. Çameli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pektemek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yardım geeft de bal voor. Daar is Avşar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çameli is nu in balbezit. Çameli draait met de bal, schiet en ... Bitlislioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Hassa rent richting de bal. Birten onderschept slim de pass. Birten probeert naar een medespeler te passen. Zonguldak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonguldak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BatıkentSpor 50%, Kadıköy Boğaları 1985 50%.
BatıkentSpor - Kadıköy Boğaları 1985 0:1

49e minuut.
Türkkorkmaz probeert de bal aan de voet te houden. Pektemek speelt de bal door. Çameli is nu in balbezit. Ocak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BatıkentSpor - Kadıköy Boğaları 1985 0:2

53e minuut.
Yardım raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karakoyun komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Işık speelt de bal door. Bıldırcın geeft een lange en hoge pass. Zonguldak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonguldak draait met de bal, schiet en ... Türkkorkmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Karcılı met een sublieme pass. Cömert rent richting de bal. Pektemek is nu in balbezit. Cömert onderschept slim de pass. Cömert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pektemek passt de bal zonder na te denken. Cömert bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonguldak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cömert rent richting de bal. Cömert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BatıkentSpor 32%, Kadıköy Boğaları 1985 68%.
BatıkentSpor - Kadıköy Boğaları 1985 0:2