Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emin FC TOKATSPOR60
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Eltepe probeert naar een medespeler te passen. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaköprü tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mantar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yürekli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Toplu met een sublieme pass. Toprakkale is nu in balbezit. Duman rent richting de bal. Toprakkale verovert de bal door een tackle van achteren. Toprakkale haalt uit met een fantastische trap. Çankırı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Eltepe kopt de bal weg. Yürekli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cezveci maakt een afschuwelijke overtreding. Cezveci krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Eltepe heeft problemen om de bal te vangen. Süzgün is nu in balbezit. Toprakkale is nu in balbezit. Süzgün rent richting de bal. Süzgün schiet op doel. Çankırı bokst de bal weg.

39e minuut.
Kış is nu in balbezit. Toplu begaat een overtreding. Kış raakt geblesseerd tijdens het duel. Eltepe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar schiet op doel. Yozgatlılar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emin FC 52%, TOKATSPOR60 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Emin FC - TOKATSPOR60 0:0

52e minuut.
Balkanay controleert de bal met de borst. Balkanay geeft een hoge lob. Süzgün kopt de bal weg. Toprakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Toprakkale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Süzgün heeft problemen om de bal te vangen. Süzgün schiet op doel. Duman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toprakkale is nu in balbezit. Toprakkale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Değirmendere probeert naar een medespeler te passen. Karatoprak is nu in balbezit. Karatoprak geeft een lange en hoge pass. Toprakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Toprakkale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emin FC - TOKATSPOR60 1:0

71e minuut.
Değirmendere geeft een lange en hoge pass. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit met een sublieme pass. Süzgün is nu in balbezit. Süzgün draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Yürekli is nu in balbezit. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit speelt de bal door. Cezveci rent richting de bal. Cezveci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emin FC - TOKATSPOR60 2:0

80e minuut.
Kilis controleert de bal met de borst. Kilis geeft een hoge lob. Daar is Bolluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toprakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Toprakkale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Değirmendere passt de bal met de wreef. Mantar is nu in balbezit. Yürekli is nu in balbezit. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emin FC 37%, TOKATSPOR60 63%.
Emin FC - TOKATSPOR60 2:0