Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CİNDERE FC Dinamo Dıgıl
Attack Tactiek 442
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25 gemiddelde waardering 16
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kollu zal de hoekschop nemen. Yurtçu springt en kopt de bal. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... Soyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gümüştan rent richting de bal. Çetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Çetin probeert naar een medespeler te passen. Yurtçu is nu in balbezit. Yurtçu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Eroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gümüştan de bal. Gümüştan probeert naar een medespeler te passen. Yurtçu is nu in balbezit. Yurtçu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CİNDERE FC - Dinamo Dıgıl 1:0

27e minuut.
Tuğalp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz geeft een lange en hoge pass. Güzeller rent richting de bal. Güzeller schiet op doel. Soyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CİNDERE FC 43%, Dinamo Dıgıl 57%.
CİNDERE FC - Dinamo Dıgıl 1:0

46e minuut.
Damat speelt de bal door. Gümüştan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüştan passt de bal zonder na te denken. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Çetin met een sublieme pass. Büyükburç geeft een hoge lob. Tuğalp heeft problemen om de bal te vangen. Yurtçu is nu in balbezit. Yurtçu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Yunus geeft een lange en hoge pass. Kollu is nu in balbezit. Kollu geeft de bal voor. Yurtçu rent richting de bal. Yurtçu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Çetin probeert naar een medespeler te passen. Yurtçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamlı is nu in balbezit. Yurtçu onderschept slim de pass. Yurtçu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dinçtürk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kocaeli met de inworp. Akmaz rent richting de bal. Akmaz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CİNDERE FC 35%, Dinamo Dıgıl 65%.
CİNDERE FC - Dinamo Dıgıl 1:0