Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DamlaFC Türkiye Komünist Partisi
424 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 20.9
redelijk Schieten slecht
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


8e minuut.
Körşahin speelt de bal door. Yüceses kopt de bal weg. Grocholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaköprü is nu in balbezit. Karaköprü draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gökler is nu in balbezit. Gökler schiet op doel. Elibol probeert de bal aan de voet te houden. Grocholski rent richting de bal. Grocholski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kurşun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karaköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaköprü probeert naar een medespeler te passen. Grocholski is nu in balbezit. Grocholski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DamlaFC - Türkiye Komünist Partisi 1:0

25e minuut.
Gökler speelt de bal door. Kenevir heeft problemen om de bal te vangen. Gökler probeert naar een medespeler te passen. Grocholski rent richting de bal. Grocholski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Çermik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çermik geeft een hoge lob. Inworp. Kurşun met de inworp. Karaköprü geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Grocholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Körşahin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

42e minuut.
Sakaryalılar heeft problemen om de bal te vangen. Çevik is nu in balbezit. Çevik met een sublieme pass. Aloğlu is nu in balbezit. Aloğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DamlaFC - Türkiye Komünist Partisi 1:1

44e minuut.
Kurşun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenevir onderschept slim de pass. Kenevir probeert naar een medespeler te passen. Grocholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DamlaFC - Türkiye Komünist Partisi 2:1

45e minuut.
İytaş probeert naar een medespeler te passen. Aloğlu rent richting de bal. Grocholski begaat een overtreding. Grocholski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DamlaFC 50%, Türkiye Komünist Partisi 50%.
DamlaFC - Türkiye Komünist Partisi 2:1

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kenevir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Sakaryalılar de bal. Sakaryalılar passt de bal met de wreef. Çevik geeft de bal voor. Gürkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Gökler probeert naar een medespeler te passen. Karaköprü is nu in balbezit. Karaköprü passt de bal in één keer door. Grocholski is nu in balbezit. Grocholski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Karaköprü speelt de bal door. Çevikalp rent richting de bal. Ulubatlı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ulubatlı krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Kenevir kopt de bal weg. Grocholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaköprü is nu in balbezit. Karaköprü haalt uit met een fantastische trap. Körşahin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DamlaFC - Türkiye Komünist Partisi 3:1

87e minuut.
Anadolu verovert de bal door een tackle van achteren. Elibol is nu in balbezit. Anadolu verovert de bal door een tackle van achteren. Anadolu heeft problemen om de bal te vangen. Anadolu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
İytaş bereikt de bal nog maar net als eerste. İytaş passt de bal in één keer door. Onay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aloğlu is nu in balbezit. Aloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DamlaFC 43%, Türkiye Komünist Partisi 57%.
DamlaFC - Türkiye Komünist Partisi 3:1