Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKÇADAĞ _ Risus
ab 2 Tactiek 3-5-2
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
31.6 gemiddelde waardering 33.8
redelijk Schieten matig
slecht Passen matig
zwak Verdedigen zwak


8e minuut.
Papaspiliopoulos geeft de bal voor. Paouris heeft problemen om de bal te vangen. Paouris speelt de bal door. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cooper rent richting de bal. Hacıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hacıoğlu speelt de bal door. Birnicu rent richting de bal. Birnicu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Süngü met een sublieme pass. Tapar is nu in balbezit. Tapar passt de bal in één keer door. Elyıkar heeft problemen om de bal te vangen. Elyıkar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKÇADAĞ _ 52%, Risus 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AKÇADAĞ _ - Risus 0:0

58e minuut.
Bajner passt de bal zonder na te denken. Cooper heeft problemen om de bal te vangen. Cooper met een sublieme pass. Gioffré is nu in balbezit. Gioffré haalt uit met een fantastische trap. Tekin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Papaspiliopoulos passt de bal met de wreef. Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu geeft de bal voor. Paouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paouris speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Elyıkar is nu in balbezit. Elyıkar passt de bal met de wreef. Tapar rent richting de bal. Tapar schiet op doel. Závadník probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKÇADAĞ _ - Risus 0:1

62e minuut.
Tapar probeert naar een medespeler te passen. Bajner rent richting de bal. Bajner passt de bal in één keer door. Elyıkar rent richting de bal. Elyıkar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Závadník trapt de bal weg van het doel. Daar is Bajner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajner probeert naar een medespeler te passen. Tapar rent richting de bal. Tapar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Paouris rent richting de bal. Paouris geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert İzmir de bal onder controle te krijgen. Gioffré bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioffré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dimitrio passt de bal met de wreef. Yedivar rent richting de bal. Yedivar geeft de bal voor. Tapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ulusoy met een sublieme pass. Cooper probeert de bal aan de voet te houden. Paouris rent richting de bal. Gioffré is nu in balbezit. Gioffré schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gioffré bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu rent richting de bal. Gioffré bereikt de bal nog maar net als eerste. Paouris rent richting de bal. Paouris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKÇADAĞ _ 56%, Risus 44%.
AKÇADAĞ _ - Risus 0:1