Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
goal n roses Fenerbahce Futbol Kulübü
451 Tactiek 5-3-2-Deneme
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 32.1
weak Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Hoşgör met een snelle inworp. Vescovi rent richting de bal. Güngören tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Güngören krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Hoşgör zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tandır rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Certowicz. Certowicz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Bettache geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Consensi met een snelle inworp. Vescovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tepe heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettka verovert de bal door een tackle van achteren. Catino bereikt de bal nog maar net als eerste. Catino schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Hilalsoy rent richting de bal. Germini is nu in balbezit. Tandır begaat een overtreding. Tandır krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Consensi speelt de bal door. Klungelig pakt Catino de bal. Catino passt de bal met de wreef. Gettka rent richting de bal. Gettka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goal n roses 69%, Fenerbahce Futbol Kulübü 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
goal n roses - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:0

50e minuut.
Vescovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovi passt de bal in één keer door. Gettka is nu in balbezit. Gettka geeft de bal voor. Catino springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Germini passt de bal met de wreef. Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Certowicz geeft een hoge lob. Gettka rent richting de bal. Gettka schiet op doel. Sadıkoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Catino rent richting de bal. De bal raakt de paal. Catino rent richting de bal. Catino schiet op doel. Sadıkoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
goal n roses - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:1

55e minuut.
Güngören rent richting de bal. Marchesotti onderschept slim de pass. Marchesotti geeft de bal voor. Catino bereikt de bal nog maar net als eerste. Catino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kocaelililer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hoşgör, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Germini speelt de bal door. Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Certowicz schiet op doel. Sadıkoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bettache bereikt de bal nog maar net als eerste. Catino verovert de bal door een tackle van achteren. Gettka is nu in balbezit. Gettka draait met de bal, schiet en ... Sadıkoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
goal n roses - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:2

82e minuut.
Consensi geeft een hoge lob. Germini bereikt de bal nog maar net als eerste. Germini met een sublieme pass. Catino bereikt de bal nog maar net als eerste. Catino schiet op doel. Sadıkoğlu bokst de bal weg. Klungelig pakt Tepe de bal. Catino is nu in balbezit. Catino schiet op doel. Sadıkoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goal n roses 61%, Fenerbahce Futbol Kulübü 39%.
goal n roses - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:2